morr29 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam. Mam problem z BT w samochodzie. Niby sparowany, ale RN3 nie jest w stanie utrzymać połączenia. Wcześniej używałem RN4G i problem nie występował. Sprawdzałem z innymi urządzeniami BT i jest ok. Ktoś, coś? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
jack78 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Może problem pO stronie samochodu. U mnie z fordem nie mam żadnych problemów. Napisz jeszcze jaki masz Soft w RN3 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
morr29 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Z poprzednimi telefonami bez problemu łączył. RN3 Pro via TapaTalk Wcześniej miałem jakieś polchińskie MIUI i też nie utrzymywał połączenia. Samochód Fiat z Blue&Me.
jack78 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sprawdzę dziś mojego RN3 z fiatowskim Blue&me. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
silent22 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam Również mam problem z połączeniem w moim Lancerze, sparowałem telefon z zestawem i piszę łączy i nic i tak mogę naciskać cały czas i tylko piszę łączy.... Ale o dziwo dzisiaj rano z ciekawości mówię sprawdzę i znowu dałem łączenie i połączyło, sprawdziłem wszystko działało cacy, wróciłem do auta znowu chcę połączyć i lipa, ktoś ma jakieś rozwiązanie na ten problem?
morr29 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 U mnie bez zmian, jeszcze po dzisiejszej aktualizacji sprawdzę i dam znać.
Sh4dOw Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Sorki Panowie za lekkie odkopanie tematu ale też mam problem z połączeniem ze samochodowa stacja multimedialna przez BT - nie działają funkcje telefonu. RN 3 PRO zaraz po połączeniu ze stacją wyskakuje dopisek połączono bez telefonu po kilku sek. znowu połączy i rozłączy i tak w kółko niby muzykę pomimo tego że wyskakuje na stacji że nie połączono z tel. mogę puszczać tylko nie wyświetla się co leci, ale ale niestety nie mogę używać funkcji tel. rozmowy / książka tel a na tym mi zależy najbardziej. Lumia 640 łączy sie bez problemu i wszystko działa a Xiaomi coś nie chce Próbowałem na romie Xiaomi eu 6.9.9 i dzisiaj na najnowszym 6.9.15 ale bez zmian. Poza tym parowałem / rozparowywałem z 10 razy wył / wł ale bez zmian. W ramach ciekawostki ze smart watch'em BT działa bez problemu ale z samochodem już nie chce. Każda rada mile widziana Edytowane 19 Września 2016 przez Sh4dOw
musek Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 1 minutę temu, Sh4dOw napisał: (...) Każda rada mile widziana Moją radą na początek jest zastosowanie interpunkcji. Ciężko zrozumieć o co chodzi w pierwszej części Twojego posta.
Sh4dOw Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 ja swój problem rozwiązałem dzisiaj przeszedłem na Global Dev z Xiaomi.eu i dziwnym sposobem bluetooth w pełni zaczął współpracować z samochodowym radyjkiem i nic nie rozłącza może innym też pomoże tylko uwaga przy wgrywaniu Global Dev przez TWRP pomimo full wipe złapałem bootloop'a dopiero miflash uratował sytuacje.
crazykoko Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 U mnie na Global Dev też potrafi czasem rozłączyć.I jest to raczej wina telefonu bo na HTC i Lumii wszystko chodziło bez problemu.
morr29 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Ja cały czas na "naszym" MIUI i próby połączenia z samochodem zakończyły się zakupem słuchawki... Jeszcze w najbliższych dniach spróbuję podłączyć RN3 MTK mojej żony. Zobaczymy czy problem również się pojawi.
Rekomendowane odpowiedzi