Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, przygotowałem BIOS boot animację dla naszego Mi4. Jeśli dostrzegacie jakieś błędy to piszcie, a na pewno to zmienię i zaktualizuję temat. Animacja jest pod rom na którym sam jestem czyli Miui 7 Android 6.0.1. Oczywiście działa na każdym romie, z tym że wyświetlają się na animacji informacje o miui 7 i andku 6.0.1.

Instrukcja:

Instrukcja:
1. Wrzucamy pobrany plik w pamięć telefonu
LINK: https://drive.google.com/file/d/0B3sy8uFdtMsxTnRfS0QyZUpQZ28/view?usp=sharing
2. Używając Root Browsera, wchodzimy system/media.
3. Robimy kopie zapasową bootanimation.zip.
4. Podmieniamy plik bootanimation.zip na ten co pobraliśmy z linku niżej.
5. Naciskamy i przytrzymujemy palec na pliku bootanimation.zip i wybieramy Permissions i zaznaczamy r-w-r-r (Na zdjęciu niżej podpowiedź).
6. Gotowe.

post-280545-14255744244489.png

00037.png

00087.png

00101.png

• Like 3
Posted
16 godzin temu, patrynio napisał:

Witam, przygotowałem BIOS boot animację dla naszego Mi4. Jeśli dostrzegacie jakieś błędy to piszcie, a na pewno to zmienię i zaktualizuję temat. Animacja jest pod rom na którym sam jestem czyli Miui 7 Android 6.0.1. Oczywiście działa na każdym romie, z tym że wyświetlają się na animacji informacje o miui 7 i andku 6.0.1.

Jedna uwaga po rzuceniu okiem na zrzuty ekranowe. Ten przecinek po taktowaniu procesora (na pierwszym ekranie), tak bardzo oddalony od treści w wierszu, to chyba miał być tuż po taktowaniu...?

Posted
Jedna uwaga po rzuceniu okiem na zrzuty ekranowe. Ten przecinek po taktowaniu procesora (na pierwszym ekranie), tak bardzo oddalony od treści w wierszu, to chyba miał być tuż po taktowaniu...?

Tak było oryginalnie i tak zostawilem. Mogę to zmienić oczywiscie, ale wydaje mi się że tak jest ok

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Jestem przezorny po pierwszym ucegleniu ;)

EDIT:

Działa jak należy :) Dzięki za szybką odpowiedź.

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka

Edited by acanth
  • 4 weeks later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...