patrynio Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam, przygotowałem BIOS boot animację dla naszego Mi4. Jeśli dostrzegacie jakieś błędy to piszcie, a na pewno to zmienię i zaktualizuję temat. Animacja jest pod rom na którym sam jestem czyli Miui 7 Android 6.0.1. Oczywiście działa na każdym romie, z tym że wyświetlają się na animacji informacje o miui 7 i andku 6.0.1. Instrukcja: Instrukcja: 1. Wrzucamy pobrany plik w pamięć telefonu LINK: https://drive.google.com/file/d/0B3sy8uFdtMsxTnRfS0QyZUpQZ28/view?usp=sharing 2. Używając Root Browsera, wchodzimy system/media. 3. Robimy kopie zapasową bootanimation.zip. 4. Podmieniamy plik bootanimation.zip na ten co pobraliśmy z linku niżej. 5. Naciskamy i przytrzymujemy palec na pliku bootanimation.zip i wybieramy Permissions i zaznaczamy r-w-r-r (Na zdjęciu niżej podpowiedź). 6. Gotowe. 3
mrosi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 16 godzin temu, patrynio napisał: Witam, przygotowałem BIOS boot animację dla naszego Mi4. Jeśli dostrzegacie jakieś błędy to piszcie, a na pewno to zmienię i zaktualizuję temat. Animacja jest pod rom na którym sam jestem czyli Miui 7 Android 6.0.1. Oczywiście działa na każdym romie, z tym że wyświetlają się na animacji informacje o miui 7 i andku 6.0.1. Jedna uwaga po rzuceniu okiem na zrzuty ekranowe. Ten przecinek po taktowaniu procesora (na pierwszym ekranie), tak bardzo oddalony od treści w wierszu, to chyba miał być tuż po taktowaniu...?
szczuru Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Świetnie to wygląda Jest szansa na analogiczny dla Redmi Note 2?
patrynio Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jedna uwaga po rzuceniu okiem na zrzuty ekranowe. Ten przecinek po taktowaniu procesora (na pierwszym ekranie), tak bardzo oddalony od treści w wierszu, to chyba miał być tuż po taktowaniu...? Tak było oryginalnie i tak zostawilem. Mogę to zmienić oczywiscie, ale wydaje mi się że tak jest ok Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
OutSideR Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 dodasz jeszcze z info o miui 8 tak na zas ? btw. swietnie to wyglada
bazmaster1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Właśnie, przydałaby się taka bootanimacja na miui 8 😉 Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
acanth Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chce to! Tylko tytuł krzykliwy o MI4 ... jak jest z innymi MI?
acanth Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem przezorny po pierwszym ucegleniu EDIT: Działa jak należy Dzięki za szybką odpowiedź. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez acanth
bazmaster1 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 I jak, będzie jakiś update do tej bootanimacji? 1
Rekomendowane odpowiedzi