ronnie Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Proszę o informacje ile trzyma Wam bateria i przy jakim użytkowaniu. U mnie aplikacje (zasobożerne): facebook, messenger, system android, używam MiBand Puls (bluetooth ON), endomodno, przeglądarka www itp. Czas pracy ekranu 3 h. Bateria wytrzymuje mi 1 dzień.
fancik Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 No to się ciesz i używaj.....😉 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
don_kamillo Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Myślę, że warto odświeżyć temat. Sporo osób może zainteresować. Moja bateria wygląda następująco: Do momentu włączenia wifi 95% czasu z włączonym transferem danych (LTE), pełna synchronizacja, ok. 40 minut rozmów przez słuchawkę BT, BT włączony cały czas ze względu na MiBanda i tak z 30 minut muzyki (Tidal w wersji offline). Nie mam facebooka. Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez don_kamillo
fancik Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Gratulacje i ciesz się bo już tak dobrze może w przyszłości nie być....😉 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Gratulacje i ciesz się bo już tak dobrze może w przyszłości może nie być....😉 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi