Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już wyjaśniam o co mi chodzi. Przy ostatniej aktualizacji miui 7 napisane zostały terminy aktualizacji i tam pisze 1 czerwca 2016 wydanie MIUI 8 w wersji Alfa (niepubliczne) czyli że co ? Będę mógł pobrać i zainstalować wersję demo miui 8 ? Jeśli tak to skąd będę mógł ją zainstalować? I czy będzie to miui polska z polskim językiem?

Piszę tam też że od 3 czerwca do bodajże 16 nastąpi przerwa i tutaj pytanie przerwa w aktualizacjach czy o co chodzi ?

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie to wersja tylko dla testerów. My dostaniemy wersje dev podobno 17 czerwca - na jak to gdzie? Tutaj na MIUI POLSKA, tak będzie z językiem PL 

Opublikowano
Nie to wersja tylko dla testerów. My dostaniemy wersje dev podobno 17 czerwca - na jak to gdzie? Tutaj na MIUI POLSKA, tak będzie z językiem PL 

Aha ok czyli wszystko rozumiem dzięki. A czy nie wiesz jak będzie się instalować miui 8 ? Będzie to skomplikowany proces czy może zaktualizujemy urządzenie tak ja każda aktualizacja co piątek.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 minuty temu, DominikRN2 napisał:

No nie byłbym tego taki pewiem. @Acid pisał, że jedzie z dziewczyną na wycieczkę, więc "będzie kiedy będzie". :-)

Opublikowano

Przecież przynajmniej na razie to są tylko planowane terminy wydań wersji Miui 8, a kiedy, gdzie i w jaki sposób to raczej pytanie do wróżki ze szklaną kulą. Wystarczy umiejętność czytania ze zrozumieniem, sporo info na ten temat na tym i innych forach.

Opublikowano
2 minuty temu, DominikRN2 napisał:

napisałem PODOBNO 17 czerwca. Własnie przecież na xiaomi eu też jest wersja dev ..

No jest, od pewnego czasu taka sama jak na MiuiPolska, a co będzie,  jak,  kiedy, w jaki sposób?

Opublikowano
Spokojnie, jest jeszcze forum xiaomi.eu, tam będzie na pewno 17 czerwca.

Acid to MIUi Polska i xiaomi.eu 😉

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...