Adrianrider Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Witam już wyjaśniam o co mi chodzi. Przy ostatniej aktualizacji miui 7 napisane zostały terminy aktualizacji i tam pisze 1 czerwca 2016 wydanie MIUI 8 w wersji Alfa (niepubliczne) czyli że co ? Będę mógł pobrać i zainstalować wersję demo miui 8 ? Jeśli tak to skąd będę mógł ją zainstalować? I czy będzie to miui polska z polskim językiem? Piszę tam też że od 3 czerwca do bodajże 16 nastąpi przerwa i tutaj pytanie przerwa w aktualizacjach czy o co chodzi ? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
DominikRN2 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Nie to wersja tylko dla testerów. My dostaniemy wersje dev podobno 17 czerwca - na jak to gdzie? Tutaj na MIUI POLSKA, tak będzie z językiem PL
Adrianrider Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Opublikowano 29 Maja 2016 Nie to wersja tylko dla testerów. My dostaniemy wersje dev podobno 17 czerwca - na jak to gdzie? Tutaj na MIUI POLSKA, tak będzie z językiem PL Aha ok czyli wszystko rozumiem dzięki. A czy nie wiesz jak będzie się instalować miui 8 ? Będzie to skomplikowany proces czy może zaktualizujemy urządzenie tak ja każda aktualizacja co piątek. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
DominikRN2 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Wydaje mi sie ze jak każda aktualizacja ewentualnie z full wipe, wszystko przez TWRP ( recovery )
TKN Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 4 minuty temu, DominikRN2 napisał: Nie to wersja tylko dla testerów. My dostaniemy wersje dev podobno 17 czerwca - na jak to gdzie? Tutaj na MIUI POLSKA, tak będzie z językiem PL No nie byłbym tego taki pewiem. @Acid pisał, że jedzie z dziewczyną na wycieczkę, więc "będzie kiedy będzie".
Piano Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Spokojnie, jest jeszcze forum xiaomi.eu, tam będzie na pewno 17 czerwca.
FromWP Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Przecież przynajmniej na razie to są tylko planowane terminy wydań wersji Miui 8, a kiedy, gdzie i w jaki sposób to raczej pytanie do wróżki ze szklaną kulą. Wystarczy umiejętność czytania ze zrozumieniem, sporo info na ten temat na tym i innych forach.
DominikRN2 Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 napisałem PODOBNO 17 czerwca. Własnie przecież na xiaomi eu też jest wersja dev ..
FromWP Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 2 minuty temu, DominikRN2 napisał: napisałem PODOBNO 17 czerwca. Własnie przecież na xiaomi eu też jest wersja dev .. No jest, od pewnego czasu taka sama jak na MiuiPolska, a co będzie, jak, kiedy, w jaki sposób?
Smigoll Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Spokojnie, jest jeszcze forum xiaomi.eu, tam będzie na pewno 17 czerwca. Acid to MIUi Polska i xiaomi.eu 😉 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi