Gość Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Mam problem, który ciągnie się od kiedy zaopatrzyłem się w Mi4C. Szukałem podobnego problemu na forum - bez skutku. W trakcie pierwszych kilkunastu sekund rozmowy jakość słyszanego dźwięku diametralnie się zmienia. Początkowo jest bardzo dobra, a po chwili dźwięk staje się przytłumiony i niewyraźny. Dotychczas użytkowałem 4 różnych wersji naszego ROM-u. Bez zmian. Czy inni użytkownicy tego modelu, też mają ten problem? Może jest już jakieś rozwiązanie?
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nikt nie spotkał się z podobnym zjawiskiem?
virusek90 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Z tym problemem nie, ale za to z problemem z jakością podczas rozmowy to tak
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Rozwiązanie problemu zostało znalezione? Co było przyczyną?
virusek90 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie udało się znaleźć ani przyczyny ani rozwiązania. Dalej nie wiadomo czy to głośnik padł, czy to wina softu, czy czegoś innego. U mnie np. rozmowy w sieci macierzystej (Play do Play) powodują występowanie szumów / charczenia głośnika. Ale np. jak rozmawiam z kimś z innej sieci to już nie . . .
Zeniu Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 próbowałeś wyłączyć VoLTE w ustawieniach połączeń? też miałem problem z rozmowami w wersji systemu prosto z pudełka(jakość, zrywanie połączeń, brak możliwości dodzwonienia się do mnie), po full wipe i postawieniu systemu na świeżo wszystko działa jak powinno, aktualnie siedzę na MIUI Polska w wersji 6.4.28
Rekomendowane odpowiedzi