Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, który ciągnie się od kiedy zaopatrzyłem się w Mi4C. Szukałem podobnego problemu na forum - bez skutku. W trakcie pierwszych kilkunastu sekund rozmowy jakość słyszanego dźwięku diametralnie się zmienia. Początkowo jest bardzo dobra, a po chwili dźwięk staje się przytłumiony i niewyraźny. Dotychczas użytkowałem 4 różnych wersji naszego ROM-u. Bez zmian.
Czy inni użytkownicy tego modelu, też mają ten problem? Może jest już jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Rozwiązanie problemu zostało znalezione? Co było przyczyną?

Opublikowano

Nie udało się znaleźć ani przyczyny ani rozwiązania. Dalej nie wiadomo czy to głośnik padł, czy to wina softu, czy czegoś innego. U mnie np. rozmowy w sieci macierzystej (Play do Play) powodują występowanie szumów / charczenia głośnika. Ale np. jak rozmawiam z kimś z innej sieci to już nie . . .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

próbowałeś wyłączyć VoLTE w ustawieniach połączeń? też miałem problem z rozmowami w wersji systemu prosto z pudełka(jakość, zrywanie połączeń, brak możliwości dodzwonienia się do mnie), po full wipe i postawieniu systemu na świeżo wszystko działa jak powinno, aktualnie siedzę na MIUI Polska w wersji 6.4.28

c3c565625864a943860702930961a87d.jpg
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...