Roberttt Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Witam Używam wbudowanego kalendarz synchronizoealem z Googl, ale nie wiem dlaczego nie dodaly się wszystkie kalendarze. Mam kilka kalendarz w Googl i niektóre się dodaly niektóre nie, dlaczego? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
0 scovron Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Podczepiam się pod temat, w jaki sposób mieć rzeczy z googlowskich kalendarzy w systemowym kalendarzu na miui8? Po tym jak w settings->events in calendar dodałem sobie konta gmail, nic w systemowym kalendarzu nie zostało oznaczone...
0 zielonyBB Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Podczepiam się pod temat, w jaki sposób mieć rzeczy z googlowskich kalendarzy w systemowym kalendarzu na miui8? Po tym jak w settings->events in calendar dodałem sobie konta gmail, nic w systemowym kalendarzu nie zostało oznaczone... Zobacz, czy w ustawieniach kalendarza masz zaznaczone konto Google. Wysłane z MI5 1
0 scovron Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tak, mam pozaznaczane wszystkie checkboxy kont google
0 Wojt@s Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Mam identyczny problem Mam kilka kalendarzy pod gmailem z czego kilka udostępnionych Problem w tym że standardowa apka Kalendarz losowo nie wybiera wszystkich kalendarzy Znacie jakieś na to rozwiązanie?
0 alamakota Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 On 9/12/2016 at 10:40 PM, Wojt@s said: Mam identyczny problem Mam kilka kalendarzy pod gmailem z czego kilka udostępnionych Problem w tym że standardowa apka Kalendarz losowo nie wybiera wszystkich kalendarzy Znacie jakieś na to rozwiązanie? mialem to samo na RM3P z romem sierpniowym i 8 miui pomogla rada z innego wątku:
Pytanie
Roberttt
Witam
Używam wbudowanego kalendarz synchronizoealem z Googl, ale nie wiem dlaczego nie dodaly się wszystkie kalendarze. Mam kilka kalendarz w Googl i niektóre się dodaly niektóre nie, dlaczego?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi