pivor Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Witam, no więc mam taki problem: Chcę pokopiować zdjęcia lub inne pliki z komputera na telefon przez kabel usb za pomocą windowsa (aplikacja od xiaomi do kopiowania plików jest denna) i muszę podłączyć telefon kilka razy aż w końcu pliki w pamięci wewnętrznej telefonu będą widoczne. Ten sam problem na 2 różnych komputerach z różnymi windowsami (10 i 7 64bit). Czy jest na to jakieś rozwiązanie? Aplikacja Xiaomi widzi wszystko za pierwszym podłączeniem ale jest cholernie nie wygodna. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekGP Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 5 godzin temu, pivor napisał: Witam, no więc mam taki problem: Chcę pokopiować zdjęcia lub inne pliki z komputera na telefon przez kabel usb za pomocą windowsa (aplikacja od xiaomi do kopiowania plików jest denna) i muszę podłączyć telefon kilka razy aż w końcu pliki w pamięci wewnętrznej telefonu będą widoczne. Ten sam problem na 2 różnych komputerach z różnymi windowsami (10 i 7 64bit). Czy jest na to jakieś rozwiązanie? Aplikacja Xiaomi widzi wszystko za pierwszym podłączeniem ale jest cholernie nie wygodna. Proszę o pomoc. Coś masz nie tak. Może zmień kabel, może windowsy zasyfione - nie znam takich problemów, zawsze telefon jest widoczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts