Kurian Opublikowano 17 Maja 2016 Opublikowano 17 Maja 2016 Witam ! Ktoś spotkał się z problemami z widgetami? Mam widget pogodowy wunderground (ten z wykresami) i po jakimś czas przestaje się odświeżać, staje się martwy nawet klikniecie na ikonke przeładowani nie daje efektu (ale przez pewien czas po zainstalowaniu wszystko jest ok). Ktoś ma jakieś pomysły/sugestie?
Segor Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Te same sugestie co w każdej innej apce działającej w tle i problemami z zaprzestawaniem działania? 1. Ustawienia oszczędzania baterii. 2. Autostart 3. Kłódka na aplikacji 4. Profile baterii
woma1234 Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Witam. Mam ten sam problem, ale nie do końca rozumiem co należy wykonać aby widget zaczął działać poprawnie. Bardzo proszę o dokładniejsze wyjaśnienie w tej kwestii. Przykładowo "1. Ustawienia Oszczędzania baterii" nic nie mówi. Co konkretnie i jak należy ustawić. DuDuS
treve Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Koledze chyba chodziło o to:Wchodzimy w ustawienia, potem *bateria i wydajnosc*, dalej *wybierz aplikacje* i odblokowujemy dostęp oczywiście mogę się mylić bo nie miałem takiego problemu jeszcze Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi