Lorson Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Witam, ekran w moim telefonie nie wytrzymał Igrów w Gliwicach i tu się rodzi moje pytanie, czy można jeszcze kupić jakiś sensowny wyświetlacz i digitizer ? A może ktoś na forum posiada do sprzedania te elementy Mi-2s, ponieważ bardzo potrzebuje ten telefon. Pozdrawiam i licze na pozytywny odzew
graark Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=133
Lorson Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 A jest ktoś ze śląska, kto podjąłby się wymiany ?
sibul Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Wymieniałem, u siebie najprostsza wymiana jaka robiłem. Bez problemu brak klejenia śrubki i tyle... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Infans Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Wymiana bardzo prosta, ja kupiłem na aliexpress podjebke, w zasadzie to byłem świadomy co kupuję ale z swojego doświadczenia radzę się zastanowić na oryginałem w miarę możliwości, w podróbce nie przeszkadza słabszy wyświetlacz ale co wkurza to nie do końca działający czujnik światła... Podejrzewam inna gęstość twardość czy coś tam szkła co za tym idzie wyświetlacz musi być na stałe full rozjasniony bo na auto nic nie widać... MI3W
Slazer Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wyświetlacz z dotykiem i tylna kamera z tego linku są na pewno oryginalne? (przepraszam za wtrącenie, ale nie chcę zakładać osobnego wątku)
preston2009 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 W opisie pod zdjęciami masz napisane czy ori/ zamiennik/ refurb. 1
Rekomendowane odpowiedzi