Lorson Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Witam, ekran w moim telefonie nie wytrzymał Igrów w Gliwicach i tu się rodzi moje pytanie, czy można jeszcze kupić jakiś sensowny wyświetlacz i digitizer ? A może ktoś na forum posiada do sprzedania te elementy Mi-2s, ponieważ bardzo potrzebuje ten telefon. Pozdrawiam i licze na pozytywny odzew Link to comment Share on other sites More sharing options...
graark Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorson Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 A jest ktoś ze śląska, kto podjąłby się wymiany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Wymieniałem, u siebie najprostsza wymiana jaka robiłem. Bez problemu brak klejenia śrubki i tyle... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infans Posted May 23, 2016 Share Posted May 23, 2016 Wymiana bardzo prosta, ja kupiłem na aliexpress podjebke, w zasadzie to byłem świadomy co kupuję ale z swojego doświadczenia radzę się zastanowić na oryginałem w miarę możliwości, w podróbce nie przeszkadza słabszy wyświetlacz ale co wkurza to nie do końca działający czujnik światła... Podejrzewam inna gęstość twardość czy coś tam szkła co za tym idzie wyświetlacz musi być na stałe full rozjasniony bo na auto nic nie widać... MI3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slazer Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Wyświetlacz z dotykiem i tylna kamera z tego linku są na pewno oryginalne? (przepraszam za wtrącenie, ale nie chcę zakładać osobnego wątku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 W opisie pod zdjęciami masz napisane czy ori/ zamiennik/ refurb. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts