Jump to content

Blokowanie wybranych aplikacji AppLock nie działa

jerry323

Recommended Posts

Szukam aplikacji która pozwoli mi zablokować na xiaomi mi4c  dostęp do innych aplikacji i nie będzie można jej usunąć bez podania hasła. Szukam zewnętrznej apk takiej jak smart AppLock lub podobnej.

Edited by jerry323

Wiem ale nie o to mi chodzi. Jak masz np.smart AppLock zainstalowanego to możesz telefon zablokować wysyłając sms a ta blokada w telefonie nie ma takiej funkcji i nie ma też takiej która blokuje skasowanie aplikacji.

Chodzi o to że instalowałem już kilka programów  AppLock i żaden nie działa na MIUI7 no może jeden zadziałał ale i tak można było go odinstalować bez podania hasła tak po prostu.A co do trybu rodzica to takie ustawienia nic nie dają.

Ogólnie chodzi mi że w tym MIUI7 na mi4c jest coś pokręcone bo niemożna sobie zainstalować pewnych apk do ochrony swojego telefonu tak jak by to było zrobione specjalnie takie mam wrażenie.Wczoraj do mojego mi4c zainstalowałem cm12.1 co ciekawe  smart AppLock dział bez zarzutu nie można go odinstalować bez podania hasła a sms blokujący telefon też działa.  

Edited by jerry323

• 1 month later...