jerry323 Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 (edited) Szukam aplikacji która pozwoli mi zablokować na xiaomi mi4c dostęp do innych aplikacji i nie będzie można jej usunąć bez podania hasła. Szukam zewnętrznej apk takiej jak smart AppLock lub podobnej. Edited May 12, 2016 by jerry323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Przecież masz taką opcję w MIUI w Panelu Sterowania. Blokujesz dostęp do apek, aby wejść w apkę musisz podać hasło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry323 Posted May 12, 2016 Author Share Posted May 12, 2016 Wiem ale nie o to mi chodzi. Jak masz np.smart AppLock zainstalowanego to możesz telefon zablokować wysyłając sms a ta blokada w telefonie nie ma takiej funkcji i nie ma też takiej która blokuje skasowanie aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Obczaj sobie jeszcze tryb rodzica, może tam coś takiego jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Znaczy o jakiegoś antithefta ci chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry323 Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 (edited) Chodzi o to że instalowałem już kilka programów AppLock i żaden nie działa na MIUI7 no może jeden zadziałał ale i tak można było go odinstalować bez podania hasła tak po prostu.A co do trybu rodzica to takie ustawienia nic nie dają. Ogólnie chodzi mi że w tym MIUI7 na mi4c jest coś pokręcone bo niemożna sobie zainstalować pewnych apk do ochrony swojego telefonu tak jak by to było zrobione specjalnie takie mam wrażenie.Wczoraj do mojego mi4c zainstalowałem cm12.1 co ciekawe smart AppLock dział bez zarzutu nie można go odinstalować bez podania hasła a sms blokujący telefon też działa. Edited May 13, 2016 by jerry323 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Petrycki Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Robisz to: Potem instalejesz Eset mobile security i masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts