Baryla Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Witam od niedawna mam mi4c, zawsze w tel używałem apki do automatycznego wyciszania w w odpowiednich godzinach (kiedy jestem w pracy). Zawsze była to apka "głośność telefonu" mała i prosta. Niestety, na mi męczę się już kolejny tydzień i nie chce to działać, próbowałem innych apek tego rodzaju ale efekt jest ten sam. Gdy ustawie zmianę głośności, za chwilę (powiedzmy za minutę) wszystko działa jak powinno, jednakże gdy ustawie zmianę powiedzmy za 2h nic się nie dzieje. Grzebałem w ustawieniach baterii, oszczędzanie w aplikacjach ustawiłem na własne ustawienia, bez ograniczeń i nadal coś ją ubija. Jak ją ustawić żeby była niezamykalna.
adamunio Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Załóż kłódkę. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Baryla Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Możesz być bardziej precyzyjny, jak założyć kłódkę?
adamunio Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Naciśnij i przytrzymaj przycisk trzy poziome kreseczki po lewej na dole podczas działania aplikacji w tle, wyskoczy menu, złap ikonę i pociagnij w dół, pokaże się kłodka, może być też potrzebne dodanie apki do autostartu. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Wyłącz inteligentne oszczędzanie baterii w ustawieniach baterii, apkę dodaj do autostartu, nałóż na nią kłódkę. Temat przerabiany już na forum nie wiem ile razy...
Baryla Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Dzięki wielkie i przepraszam za dubel.
ZduneX25 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi