Skocz do zawartości

Automatyczne zamykanie aplikacji która ma działać w tle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna mam mi4c,  zawsze w tel używałem apki do automatycznego wyciszania w w odpowiednich godzinach (kiedy jestem w pracy). Zawsze była to apka "głośność telefonu" mała i prosta. Niestety,  na mi męczę się już kolejny tydzień i nie chce to działać,  próbowałem innych apek tego rodzaju ale efekt jest ten sam. Gdy ustawie zmianę głośności, za chwilę (powiedzmy za minutę) wszystko działa jak powinno, jednakże gdy ustawie zmianę powiedzmy za 2h nic się nie dzieje. Grzebałem w ustawieniach baterii,  oszczędzanie w aplikacjach ustawiłem na własne ustawienia,  bez ograniczeń i nadal coś ją ubija. Jak ją ustawić żeby była niezamykalna. 

Opublikowano

Naciśnij i przytrzymaj przycisk trzy poziome kreseczki po lewej na dole podczas działania aplikacji w tle, wyskoczy menu, złap ikonę i pociagnij w dół, pokaże się kłodka, może być też potrzebne dodanie apki do autostartu.

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wyłącz inteligentne oszczędzanie baterii w ustawieniach baterii, apkę dodaj do autostartu, nałóż na nią kłódkę. Temat przerabiany już na forum nie wiem ile razy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...