Demolka10 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Witam. Mam zablokowany bootloader ibwgrana wersje EU. Ostatnio 2x Budzik nie zbudził mnie do pracy. Sciagnslem inny i użyłem jednego i drugiego przed wcześniejszym sprawdzeniem czy to za działa i ze sobą nie koliduje. Czyli jeden nastawiony po drugim w odległości 3 min. Przy sprawdzeniu było ok. Rano już mi drugi nie zagrał. I tak raz zagra, raz nie zagra. Da się czymś sprawdzić o co chodzi?
Guziiik Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Też tak raz miałem. Założyłem, że to błąd optymalizacji i na wszelki wypadek zablokowałem budzik (w oknie aktywnych aplikacji przeciągnąłem go do dołu, aby przy ikonie pojawiła się kłódka). Od tego momentu wszystko gra. 1
Demolka10 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Spróbuję tego rozwiązania. Mam nadzieję, że pomoże. Dzięki
wojtech Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Witam. Mój Budzik nie uruchamia sie przy wylaczonym telefonie. Reset fabryczny nie pomaga. Jakieś pomysły ?
Nezumi Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Wyłączcie Inteligentne Oszczędzanie w ustawieniach baterii...
Demolka10 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Opublikowano 29 Października 2016 Trochę późno się odzywam ale to dlatego, że kłódka załatwiła sprawę. Dzięki za pomoc i jeżeli o mnie chodzi to temat do zamknięcia.
cukru Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi