p4trykx Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Czy komuś działa aparat google cardboard? U mnie po zrobieniu panoramy po zakończeniu przetwarzania nie powstaje prawidłowa panorama? Całe zdjęcie jest nieczytelne.
Note3 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 U mnie też nie działa, jest tak samo, jak u Ciebie.
kacperski1 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 U mnie nie działał do ostatniej aktualizacji, ale teraz (na wersji 1.0.0.120917439 pod MIUIPolska 6.1.29) działa już „dobrze” - ciągle nie łapie poprawnie ostrości, ale panoramy renderuje.
piotrek_ustron Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Co do Cardboard, to zauważyłem właśnie, że podczas odtwarzania filmów VR (obojętnie w jakim programie) lub grania w jakąś grę albo coś, mam przesuniętą lewą połowę względem prawej. Macie też tak? Zainstalowany najnowszy MIUIPolska.
p4trykx Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Jeśli chodzi o przesunięcie to nie jestem pewien czy to ten sam efekt ale na Oneplus One też miałem taki problem. Tak jakbym widział podwójnie patrząc przez soczewki. Problemem było źle ustawione DPI. W CM12 była taka opcja że można sobie ustawić większe lub mniejsze DPI i przy standardowym właśnie nie działało. Nie wiem czy w MIUI jest taka opcja?
Rekomendowane odpowiedzi