Antwito Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Od jakiegoś czasu telefon mi się wyłącza. Używam normalnie, przeglądam internet i bach... Musze go włączyć od nowa. Nie zauważyłem żadnych regularności, po prostu loteria. Wygląda to tak, jakby na milisekundy przerywało zasilanie z baterii. Sprawdzałem styki i są czyste. Mam MIUI Polska 5.12.24 Aktualizacja mogłaby pomóc? Czy zdarza się to komuś jeszcze? Nie jest to jakoś bardzo przeszkadzające, ale zaczynam się martwić, że to może być coś poważniejszego. Pozdrawiam
Fraser Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Hmm,telefon się nagrzewa ? A aktualizację zawsze warto zrobić.
allen lukash Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 hej, moja żona miała to samo. podobno temat omawiamy piedyliant razy. Trzeba wgrać nowszego roma i telefon Ci będzie chodził jak marzenie. trwa to ok 10 minut. My wgralismy miui v8 rozwojową wersje i telefon dostał nowe życie. żadnych restartów ani nic. Dla dziecka kupiliśmy tez RN2 bo sie okazuje, że wymienna bateria, i te podswietlane na czerwono przyciski na dole, mozlwiosci, które za ta cene oferuje..... póki co miażdżą. on ma wgaren miui 7 stabilne. też śmiga. Jedyna co w ósemce.... nie możemy dobrze skonfugurowac programu poczta xiaomi dla poczty wp.pl ...... cały czas błąd.... poległem... może, któryś z modków by pomógł co zrobić ?? dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi