meczball Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Dzień dobry 1. Chodzi o mini jacka. Ze słuchawkami działa normalnie, ale z głośnikami i wieża ma problem (o dziwo kino domowe działało dobrze). Najpierw przy ruszeniu "pierdziało", ale działało, poczytałem trochę i ponoć miała to być kwestia paproszka. Przedmuchałem, chwile było ok, potem z kolejnym podłączeniem nie działało wcale, nagle w pewnym momencie zadziałało, ale po odłączeniu i podłączeniu już nie. Dodam, ze słuchawki działają normalnie. W obydwu przypadkach jest ikonka słuchawek na pasku powiadomień, ale w ustawieniach po kliknięciu "assign buttons" wykrywa lub nie. Sprawdzałem 2 kable, podłączałem inny telefon, sprawdzałem różne aplikacje. Co robić? 2. Nie przychodzą powiadomienia "zaloguj do sieci wifi" (ale tylko w jednym centrum handlowym sprawdzałem) 3. Przy robieniu snapa z lampą wszystko znika, a lampa się dalej świeci i trzeba resetować Snapchata. system: Miui Global 7.2 | Stable 7.2.5.0(LHOMIDA) Głównie chodzi mi o punkt pierwszy, bo to dla mnie najważniejsze, z góry dzięki
rzadzu Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Niestety problemy z jackiem występują u wszystkich Trzeba czekać, aż to załatają.
meczball Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Dzięki, nikt o tym jeszcze nie pisał
rzadzu Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Pisał, pisał W tym temacie: (+ kilka postów dalej) I w tym temacie: I pewnie jeszcze gdzieś. Edytowane 6 Maja 2016 przez rzadzu
meczball Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Ooo, to przeszukałem tylko tutaj, bo myślałem, że tylko ten model ma ten problem
rzadzu Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 No ale przecież te tematy znajdują się w dziale o tym modelu
meczball Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Ale nie w pomocy technicznej, gdzie powinny być Jeszcze pytanie mam, masz ten sam soft co ja? Edytowane 6 Maja 2016 przez meczball żeby nie spamować
rzadzu Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ja mam xiaomi.eu 6.5.5. Ale ten problem występuje chyba na każdym sofcie.
meczball Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Dobra, trzeba przy podłączaniu zatrzymać kabel jacka na parę sekund na jeden opór przed włożeniem do końca, a potem wcisnąć i działa. Nie wiem co to za magia Ref. Ktoś ma problem z punktem 2 i wie jak działać? Teraz w ogóle nie czyta głośników, żeby działały muszę podpiąć słuchawki i szybko przepiac na głośnikowego jacka, żeby system myślał, że to słuchawki są podłączone. Już nawet to nie pomaga Edytowane 21 Maja 2016 przez meczball
Rekomendowane odpowiedzi