sampras Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Cześć, Jest tutaj ktoś prócz mnie, kto kupił ten telefon i jest z Krakowa? Proszę o kontakt jeśli się taki znajdzie.
TKN Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 To może piwo w Krk? Ja co prawda mam Mi Note Pro, ale napić się zawsze można. 1
Redami Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 I ja! Znaczy się jeszcze nie mam, dopiero zamówiony. Ale niebawem już będę miał Ktoś z was może wczoraj był na paradzie smoków nad Wisłą? Widziałem kogoś z białym Mi5 jak kręcił fajerwerki
rwioslo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 16 godzin temu, Redami napisał: I ja! Znaczy się jeszcze nie mam, dopiero zamówiony. Ale niebawem już będę miał Ktoś z was może wczoraj był na paradzie smoków nad Wisłą? Widziałem kogoś z białym Mi5 jak kręcił fajerwerki Ja byłem, kreciłem... albo raczej próbowałem kręcić, dla Mi5 zdecydowanie za ciemno było
Redami Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 8 godzin temu, rwioslo napisał: Ja byłem, kreciłem... albo raczej próbowałem kręcić, dla Mi5 zdecydowanie za ciemno było Ma się to oko
Rekomendowane odpowiedzi