Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem tu pierwszy raz i trochę przeszukałam forum, ale nie trafiłam na podobny wątek. Mam Redmi Note 2 z MIUI 7.0, wszystko świetnie działa, ale po założeniu karty SD 32 GB, można na nią wszystko wrzucić, ale aplikacje z niej nie chcą korzystać, nie widzą plików na niej. Chcę na nią wrzucić kilka GB muzyki, ale po próbnych kilku plikach zorientowałam się, że żaden odtwarzacz nie widzi muzyki na karcie, ani ten wbudowany ani  z googleplay. Jeśli plik mp3, jest w pamięci telefonu, to aplikacja wszystkie pliki oczywiście widzi i odtwarza. Czy możecie pomóc?

Opublikowano

O.K. dziękuję. Tak zrobiłam. Nie mam H2test ale PC-et wszystko widzi i nie zgłasza problemów z obsługą karty.

Poza tym, to karta Toshiba 5 lat gwarancji z legalnego sklepu.

Opublikowano

Kiedyś też kupiłem Sandiska 32Gb i miałem podobne problemy -wgrywać mogłem wszystko ale odtworzyć już nie , program pokazał ,że to karta 8Gb a później już było coraz gorzej i też super market z elektroniką.

Może sformatuj kartę z poziomu recovery telefonu.

Opublikowano
11 minut temu, KucyG napisał:

Po aktualizacji do 6.4.28 odtwarzacz MP3 nie widzi muzyki na karcie SD u mnie

Tapnięte z mojego REDMI NOTE 2

Wejdź na kartę przez przeglądarkę plików. I włącz ręcznie plik z muzyką. Potem już odtwarzacz sam znajdzie wszystkie

Opublikowano

xxmati96xx

Pomogły 3 restarty , nie miałem internetu i nie mogłem sprawdzić tej metody :/ ale dzięki za szybką odpowiedź :)

Tapnięte z mojego REDMI NOTE 2

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Problem zniknął. Nie wiem jak i kiedy. 3 dni nic nie robiłam i dzisiaj każda z aplikacji do odtwarzania muzyki (sprawdzałam 2 z googleplay store i jedna wbudowana) widzi utwory na Karcie SD. Nie wiem jako to się stało, ale jest dobrze.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...