Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jestem na ostatnim etapie instalacji rom  ( ostatnio zwaliłem),  wiec teraz muszę dopytać:

1. W aplikacji Flashify > Recovery image > Choose a file i wybieramy pobrane wcześniej recovery (plik .IMG)
  2. W komunikacie Flashify wybieramy Reboot now co w efekcie przeniesie nas do recovery TWRP.

Dla Redmi Note 3 można wykonać szybszą metodę na recovery:

CO to jest  ten plik recover ( plik IMG)  nie mam czegoś  takiego . ( skad to scignac )

Chce zaistalowac MIUI POLSKA lub Global_6.3.31

PRoszę bardzo o pomoc co teraz robić???

nie moge wybrac >choose a file   to wybierm dowlnd TWPR i sciaga najnowsze Kenzo ,  , nastepnie restart

I uruchmia sie TWPR  wybieram jezyk  dalej :

Bardzo podobnie tylko po polsku i co robić by nie uwalic telefonu

Edytowane przez Roberttt
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Proszę bardzo o pmoc juz od 4 dni siedze z tym  zainstalowałe China Stable potem aktualiczaja przez upadte na  Chiny Developer  oba pobrane z http://en.miui.com/a-234.html.

I dale  probowałe cos zrobić przez TWPR i telefo padął wiec znów wszystko od początku, za 1 razem odblokowałem BOOLODERA  ( czy on juz na stałe jest odblokowany, czy jak znów zaczym istalacje to on jest).

Co ma teraz robić jak mam aktualizacje na Chiny Developer - Jesli potrzeba zapłacę tylko proszę powiedzieć jak dalej robic by zainstalować albo MIUI PL LUB GLOBAL Z PL

Opublikowano

Tak zgadz sie z snapdragona ( juz od 4 dni walcze i juz jest zdesperwoany)  Bardzo Ci jest wdzieczny za pomoc

1. Jak te recover zaistaloeac?

2 Jak potem jak ? rom zainstalować i który rom?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...