Exodisss Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam. Chciałbym spróbować jakiegoś wynalazku z Chin i trafiłem tutaj Zainteresowaly mnie smartfony Xiaomi gdyż mam Mi Banda i sprawuje się on wyśmienicie i ponoć na MIUI rozwija swoje skrzydła. Ceny na Allegro za zwykła wersję Redmi 3 kształtują się w okolicach 650 PLN a za Pro jest to około 800 PLN. Czy jest ktoś w stanie mi doradzić która wersję i gdzie kupię najtaniej? Jak narazie mam na oku telefon z Goldwaya na Aliexpress gdzie jest to 150 dolarów za zwykła i 165 dolarów za Pro co daje następująco około 530 i 620 złotych, ale sądzę że Wy bardziej jesteście obeznani w tym temacie więc może ktoś doradzi lepiej. Będę bardzo wdzięczny za pomoc ) Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
enesas Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ja kupiłem od Goldwaya wersję zwykła (dałem 135$). Sklepik polecam. Czy się opłaca dopłacić do Pro? Odpowiedź sobie sam. Różnice to: -Czytnik linii papilarnych -32Gb ROM -3GB RAM Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Popatrz sobie jeszcze mi4 i mi4c bo ostatnio sporo potaniały
Exodisss Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Odpada bo brak Micro SD. Posiadam obecnie LG G2 i jest to największa bolączka jaka mnie obecnie męczy. Jest jeszcze Mi3, ewentualnie coś innego co znajdę w dobrych cenach na Aliexpress czy gdzieś indziej? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
qwerty01 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Kupowałem telefon w sklepie Spemall Xiaomi Redmi 3: http://www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-3-Smartphone-16GB-2GB-4G-LTE-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-616-nbsp-Octa-nbsp-Core-5-0-Inch-Screen-Dual-Sim-Card-4100mAh-Battery-Quick-Charge_g.html Można zmniejszyć cenę kuponem rabatowym "speqq" o wartości $5. Przesyła przychodzi bez cła i vat (dają gwarancję) przy zaznaczeniu EU Express (przy Goldwayu niby loteria). Telefon był u mnie po 8 dniach kalendarzowych. Bateria trzyma idealnie.
tpawel Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak samo jak w spemall doplacales za brak VAT tak samo można to zrobić u Goldwaya
Rekomendowane odpowiedzi