Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi Mi5, telefon sprawuje się prawie idealnie, nie działają mi prawidłowo dwie funkcje.

Problem z standardowym dialerem, wysypuje się po połączeniu z Mi Account, gdy go odłączę wszystko działa ok. Narazie mam połączone Mi Account, korzystam z innej aplikacji do dzwonienia czekając na odblokowanie, no chyba że nie muszę mieć połączonego konta do tego czasu?

Problem z budzikiem, szczerze powiedziawszy na kilka ustawionych alarmów dzwonił prawidłowo tylko raz, czasami z opóźnieniem (na przykład ustawiam 8:30, a dzwoni 8:34 albo dopiero jak go wybudzę ręcznie)

Szperając w necie natrafiłem na problem z budzikiem i informacje, że mam fake rom, u siebie mam wersje 7.2.4.0.0 (MAACNDB). Prosiłbym o weryfikacje tego oraz informacje czy jeśli to jest fake rom to powinienem mieć już odblokowany bootloader?

Posted

Może @szymm2 coś Ci pomoże? Pisał o podobnych problemach z budzikiem. Wydaje mi się, że także pisał o dziwnym ROMie na pokładzie swojego Mi.

Posted

Miałem to samo wgrałem chiński rom stable i telefon działa jak marzenie brak problemów ze wszystkim, wywal ten rom, wrzuć oryginał i ciesz się telefonem. 

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...