poldas Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Zgodnie z waszymi wskazówkami w innym temacie wgrałem Kenzo, ale teraz Mi PC Suite nie rozpoznaje FW w telefonie i wyświetla: ROM package's signature cannot verified Update FW z poziomu telefonu do 7.2.3.0 powiódł się, ale ROM jest nierozpoznawany przez Mi PC Suite. Zmiana FW na soft http://en.miui.com/download-301.html#438 z poziomu telefonu nie jest niemożliwa - Couldn't verify... Jak wgrać FW global z miui.com po Kenzo? Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez poldas
rzadzu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolejny, który zadaje pytania i olewa udzielone odpowiedzi... W tym temacie dostałeś wyraźną instrukcję co masz dalej zrobić: Ręce opadają. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez rzadzu
poldas Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 2 godziny temu, rzadzu napisał: Kolejny, który zadaje pytania i olewa udzielone odpowiedzi... W tym temacie dostałeś wyraźną instrukcję co masz dalej zrobić: To masz na myśli? "Wgraj Global Stable ,przez MiFlash, potem Global Dev przez systemowy updater." Niestety u mnie wyskakuje "Couldn't verify..." przy probie wgrania bezpośrednio z telefonu
rzadzu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) "Wgraj Global Stable ,przez MiFlash" - dlaczego próbujesz robić to przez systemowy updater? Jeżeli tak masz czytać instrukcje, to lepiej odpuść sobie wgrywanie nowego softu, bo skończy się cegłą. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez rzadzu
Morvi Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 I po to został założony nowy temat? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi