Dree Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Bardzo często słucham audiobooków na telefonie i najważniejszą funkcją jest dla mnie zapamiętywanie miejsca, w którym ostatnio zatrzymano odtwarzanie. Używam VLC playera, ten zazwyczaj pamięta miejsce pauzy, ale kilka razy ostatnio zdarzyło się, że zaczynał odtwarzać plik od początku. Co jest irytujące, gdy chodzi o kilkugodzinne pliki. Systemowa apka zdaje się pamięta, co ostatnio odtwarzano, ale z kolei w niektórych przypadkach ma problemy z kolejnością odtwarzania plików. Jeśli np. pliki mają nazwy: Track 1, Track 2 itd., odtwarza je w kolejności: Track 1 , Track 10, Track 11..., Track 2, Track 20... A to jest bez sensu przy audiobookach (a kto będzie siedział i ręcznie zmieniał setki nazw?).. Czy ktoś, kto też ma do czynienia z audiobookami, ma jakieś rady w tej kwestii? Może jakiś program radzi sobie z nimi wyjątkowo dobrze albo są jakieś ustawienia, które mogę zmienić z odtwarzaczu systemowym lub VLC, żeby nie było problemów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brqsl Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Polecam dedykowaną aplikację "smart audiobook player". Posiada wszyskie opcje, na których Ci zależy. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dree Posted April 17, 2016 Author Share Posted April 17, 2016 Dzięki. Rzeczywiście zapowiada się świetnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiekbu Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Nie znalazłem lepszej do tej pory. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taryf Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stohelit.audiobookplayer&hl=pl Mi osobiście ta podpasowała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meleager Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Polecam także - smart audiobook player - ma wszystko - przesłuchałem setki książek - lepszej nie znalazłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts