Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem i dziś dostałem Xiaomi Redmi Note 2 zainstalował swoją ukochaną grę i już od hangaru opadła mi szczena  moim oczom ukazała się syta mozaika czytałem że Mediateka miewa problemy z nie którymi grami ale z tą i tu pytanie da radę coś z tym zrobić zmiana wersji softu czy coś? Bo ja mam jakąś rozwojową a nie np stabilną. Dodam jeszcze jak tu piszę że filmy też mi tnie a najbardziej odtwarza dosłownie sekundę i staje na Amen na fabrycznym odtwarzaczu czy vlc lub mx player co z tym też zrobić?

Screenshot_2016-04-13-16-21-21_net.wargaming.wot.blitz.png

Edytowane przez xKeganx
Dodanie problemu drugiego z telefonem
Opublikowano
29 minut temu, Addamas napisał:

Na gwarancje, GPU jest uszkodzone najwyraźniej

Xiaomi Mi2S with sMIUI

Dziwne bo inne gry chodzą normalnie dziś jeszcze zainstaluje GTA SA i zobaczę jak to samo to nie stety gwara

Opublikowano (edytowane)

A co do filmów to co może być przyczyną jak wspomniałem w pierwszym poście? Zapominam stałe muszę dopisywać jak coś sobie przypomnę jak rotta i za pomocą jakiego programu zrobić na tym gronie bo kusi mnie apka viperfx do podniesienia jakości i głośności dźwięku na sluchawkach

Edytowane przez xKeganx
Opublikowano (edytowane)

Ja mam też Polskę tyle że andek 5.0.2 LRX22G miui 7.3 Xiaomi EU (6.3.31 rozwojowa) jest jakaś aktualizacja może tego? Ja nie wiem czemu takie artefakty w tej grze np Real racing normalnie chodzi czy mortal combat x

Edytowane przez xKeganx
Opublikowano

Dobra problem rozwiązany przez instalowanie pomogło ustawienia były za wysokie o dziwo i stąd artefakty po instalacji opcje się zresetowały, można link do tej wersji i jakiś poradnik? Da się zrobić to bez kompa? Oprócz softu potrzebne tprw czy coś takiego?

Opublikowano

Dodatkowo muza na słuchawkach gra ciszej z mniejszą ilością basów niż na moim poprzednim huawei ascend g620s a Viper fx nie działa ku memu zdziwieniu w ogóle z tym też da się coś zrobić?

1 minutę temu, Agasharr napisał:

A problem z filami dalej występuje?

Poza tym jakie ustawienia były za wysokie? Grałem na wysokich i nie było z tym żadnego problemu.

Nie wiem w sumie jakie bo jak miałem artefakty to w ustawienia nie zaglądałem ale problemu na razie nie ma dziw nie? :)

Opublikowano
9 godzin temu, xKeganx napisał:

Dobra problem rozwiązany przez instalowanie pomogło ustawienia były za wysokie o dziwo i stąd artefakty po instalacji opcje się zresetowały, można link do tej wersji i jakiś poradnik? Da się zrobić to bez kompa? Oprócz softu potrzebne tprw czy coś takiego?

No nie rozwiązany, bo WoT działa na max ustawieniach.

Opublikowano

Rozwiązany teraz chula na max ustawieniach w 60 klatkach może instalka rypnieta była bo wpierw z karty sd z apk instalowałem a co do dźwięku i głośności macie jakiś pomysł?

Opublikowano

Grzebałem powiem średnio na jeża w huawei g620s przy pomocy AIMP odtwarzacza głośność i basy były jakbym stał na koncercie przy estradzie a teraz tak jakby ucieło połowę głośności i basów 

• d3tr0 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...