Eragon Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Fakty: 1. Po podłączeniu do Maca, tel się ładuje. 2. Po przejściu w tryb "zdjęciowy" - odpala się program od zdjęć i chce synchronizować. 3. Nie działa jako pamięć masowa. Nie mogę wrzucić plików. Właściwie to OSX go nie widzi ( nie wyskakuje na pulpicie ikonka). Widzi go częsciowo, a mianowicie na portach USB Mac widzi coś takiego jak "Mi5" ale już niestety nie dochodzi do realnej możliwości wejścia w pliki. Na W Vista wszystko działa ok. Ktoś ma może jakieś doświadczenia z tym lub mógłby sprawdzić tą sytuację u siebie? Ps. Dodam tylko że opcja " USB Debugging" nie zmienia nic a nic. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Eragon
Arkadiusz100 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam, U mnie na Macu jest OK, ale mam taki mały programik do telefonów z androidem - "Android File Transfer". Dopiero z tym Mac widzi telefony jako pamięć masowa. 2
Eragon Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 7 godzin temu, Arkadiusz100 napisał: Witam, U mnie na Macu jest OK, ale mam taki mały programik do telefonów z androidem - "Android File Transfer". Dopiero z tym Mac widzi telefony jako pamięć masowa. Może nie tyle Mac widzi, a bardziej właśnie ten program widzi i dzięki temu idzie przerzucać. Bo Mac sam w sobie dalej telefonu nie widzi Ale mogę już przerzucać sobie pliki, więc dzięki wielkie.
hackmaniak Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Eragon, też z tego korzystam, ale tylko do grubszych rzeczy. Przy drobnych polecam AirDroid. Można się na Macu bezprzewodowo połączyć i sobie transferować dane.
Rekomendowane odpowiedzi