Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa u was rozpoznawanie twarzy - pokaż wiek i płeć?  u mnie pokazuje się tylko kwadracik wykrycia twarzy, ale nie ma żadnego info o płci i wieku.

Nie ma dla mnie wielkiego znaczenia ta funkcja, ale nie lubię jak coś niby jest a nie działa.

Aktualnie jestem na romie 6.4.9

Opublikowano
32 minuty temu, Czeslavo napisał:

Działa u was rozpoznawanie twarzy - pokaż wiek i płeć?  u mnie pokazuje się tylko kwadracik wykrycia twarzy, ale nie ma żadnego info o płci i wieku.

Nie ma dla mnie wielkiego znaczenia ta funkcja, ale nie lubię jak coś niby jest a nie działa.

Aktualnie jestem na romie 6.4.9

Na Global DEV 6.3.31 (i wcześniejszym 6.3.18) działa. Inna sprawa jak działa - w przypadku mojej osoby zawyża wiek o jakieś 15 lat, płeć na szczęście rozpoznaje poprawnie. Może algorytm szacowania wieku jest przewidziany na bardziej azjatycki typ urody. :D 

Opublikowano

Niestety u mnie nawet na global dev 6.3.31 też nie działało. A te informacje o wieku powinny się pokazywać nad tym kwadracikiem od rozpoznawania twarzy?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zeby podczas robienia zdjec tylnym aparatem wyskakiwaly mi okienka( wykrywanie twarzy) na przednim aparacie dziala nawet wiek pokazuje. Rom 6.4.9

Opublikowano
15 godzin temu, marcinj6 napisał:

Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zeby podczas robienia zdjec tylnym aparatem wyskakiwaly mi okienka( wykrywanie twarzy) na przednim aparacie dziala nawet wiek pokazuje. Rom 6.4.9

Bo ta funkcja działa gdy korzystasz z przedniej kamerki.

Opublikowano

U mnie na global dev 6.3.31-działa.

Wiek zazwyczaj zawyża, ale spróbujcie sobie zrobić zdjęcie nie centralnie z kamerą na wysokości oczu tylko lekko z góry lub dołu. Można się odmłodzić i dobre 10 lat

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...