tinOFbeer Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Zwrot jest możliwy dzięki serwisowi Giving Assistant, istnieje on od 2012r i zamieszcza kody rabatowe, promocje i zniżki do ponad tysiąca dwustu sklepów. W części z nich można skorzystać z usługi Cash Back. Więc zaczynamy: Przed skorzystaniem z oferty upewniamy się, że nasza przeglądarka akceptuje ciasteczka, mamy wyłączone blokery typu AdBlock i nie mieliśmy nic pozostawione w koszyku GearBest Wchodzimy tu https://givingassistant.org/?rid=0JqvrTL0IE ( jest to mój reflink, każdy kto założy przez niego konto na stronie dostanie za darmo 5$, kiedy otrzyma swój pierwszy zwrot z konta na PayPal to ja też dostanę 5$.) Podajemy swój adres e-mail (najlepiej taki sam jak w PayPalu, jeśli damy inny to musimy go dodać jako drugi adres w ustawieniach PayPal ponieważ właśnie po adresie e-mail jest identyfikowany odbiorca w PP) następnie w nowym okienku wybieramy jakieś hasło do konta. Mamy już swoje konto więc przechodzimy do ustawień klikając w prawym górnym rogu na My Account a następnie na Settings Wpisujemy swoje imię i nazwisko i wybieramy zwrot poprzez PayPal i zatwierdzamy. Teraz wystarczy w pasku z lupką (w górnej części ekranu) wpisać nazwę sklepu i wybrać go z rozwiniętej listy Pojawi nam się nowe okno, sprawdzamy czy wszystko się zgadza i klikamy w SHOP NOW Zostaniemy przekierowani na stronę GearBest, normalnie dokonujemy zakupów, płacimy i wylogowujemy się. Podczas kolejnych zakupów już mamy wszystko ustawione więc wystarczy się zalogować do swojego konta (chyba, że ktoś się nie wylogowuje), wyszukać w pasku tak jak poprzednim razem Gear Best, wybrać z listy i kliknąć. Teraz będziemy mieli widok na kupony dostępne w sklepie oraz na górze po prawej wejście do sklepu z opcją 12% Cash Back. Zwrot powinien nastąpić na konto w ciągu kilku dni (zazwyczaj jest tego samego dnia). Pamiętajmy, że nasze zwroty są zablokowane przez pewien czas ze względu na możliwość zwrotu towaru itp. Kiedy środki przejdą do pozycji Current Earnings pozostaje poczekać na przelew środków na konto PayPal. I pieniążki zwrócone na PayPal Mam nadzieję, że się przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elisek Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Witajcie, Chce wam przedstawić prosty i DZIAŁAJĄCY sposób na zwrot 12% pieniążków które wydacie an Gearbest oraz dodatkowe 5$ do pierwszej wypłaty. Sposób działa i zamieszczam tą instrukcje tylko dlatego, że dziś dostałem przelew na PayPal Sposób działa dla Gearbest, ale także dla masy innych internetowych sklepów np. Banggood 8% itd. 1. Odpalamy przeglądarkę i upewniamy się, że powyłączane są adblocki itp. LUB odpalamy tryb incognito, który da nam pewność, że wszystko to zostało wyłączone. 2. Wchodzimy i rejestrujemy się na stronie z podanego linku https://givingassistant.org/?rid=2fLXyEho7H (Jest to reflink, ale tylko przez reflinka dostajemy 5$ do pierwszego zwrotu) 3. Kolejnym krokiem jest podpięcie naszego adresu mailowego PayPal tak, aby zwrot doszedł z automatu. Klikamy: - SETTINGS - Wypełniamy IMIĘ, NAZWISKO oraz MAIL jaki mamy na naszym PAYPALu - Klikamy następnie na dole przycisk z PayPal, aby zakończyć proces przypisania. 4. Kolejny krok to wpisanie w wyszukiwarkę nazwy sklepu do jakiego chcemy przejść w tym przypadku GearBest. 5. Klikamy przycisk na okienku które nam wyskoczyło lub jeśli nie to obok SHOP NOW i zostaniemy przeniesieni do sklepu. 6. Mamy 24h na zrobienie zakupów i co ważne koszyk musi być przed tym pusty. Gdy już wybierzemy co chcemy (Nie ważne czy jest to w promocji itd. kupujemy co nam się podoba). Kończymy transakcje przez PayPal i koniec. 7. W ciągu kilku dni do 3-4 na koncie Giving Assistant pojawi nam się info, że otrzymaliśmy zwrot, a sama wypłata nastąpi od 15 do 60 dni. Dla niecierpliwych można napisać do Giving Assistant i oni podają wtedy konkretną datę zwolnienia środków do wypłaty. Poniżej screen z mojego PayPala jako dowód, że kasa wraca w co sam nie wierzyłem na początku Kasa z dzisiaj i już coś tam wydałem na kolejny zakup Link to comment Share on other sites More sharing options...
spierniczak Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Mam pytanko, czy osoba polecająca otrzymuje w przyszłości procent z zakupów osoby trzeciej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addamas Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Inaczej by o tym nie pisał. Musi być z tego jakiś zysk dla polegającego Xiaomi Mi2S with sMIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 1 godzinę temu, spierniczak napisał: Mam pytanko, czy osoba polecająca otrzymuje w przyszłości procent z zakupów osoby trzeciej ? Czytamy: Cytat (Jest to reflink, ale tylko przez reflinka dostajemy 5$ do pierwszego zwrotu) Więc tak, on otrzymuje z tego %%, ale przynajmniej ostrzegł, że to reflink . PS: Połączyłem te 2 tematy, jak 1 osobie pozwalamy na refy, to nie fair byłoby usuwać temat 2, tak więc... "Niech rozpoczną się igrzyska!" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinOFbeer Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 2 godziny temu, Nezumi napisał: "Niech rozpoczną się igrzyska!" . Ja tam z nikim rywalizować nie muszę, nie o to chodzi Ale śmieszy mnie ktoś kto lata teraz po forach i klonuje moje tematy nie mając pomysłu na własny Link to comment Share on other sites More sharing options...
mORGAN Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 W kilku miejscach trafiłem na informację, że przekazują oni informacje o przekazanych środkach do US. Prawda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wariat Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Znając życie to kompletna bzdura Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinOFbeer Posted April 27, 2016 Author Share Posted April 27, 2016 Dnia 22.04.2016 o 07:48, mORGAN napisał: W kilku miejscach trafiłem na informację, że przekazują oni informacje o przekazanych środkach do US. Prawda to? PS. Ostatnia szansa na zrobienie zakupów z 12%-owym zwrotem.Z dniem 1.05 usługa CASH BACK wraca do poprzedniego poziomu 6% Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinOFbeer Posted May 4, 2016 Author Share Posted May 4, 2016 6% zostało zamienione na 7.5% Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts