Jump to content

Zwrot 12% i 5$ z GearBest DZIAŁA POTWIERDZONE !

tinOFbeer

Recommended Posts

Zwrot jest możliwy dzięki serwisowi Giving Assistant, istnieje on od 2012r i zamieszcza kody rabatowe, promocje i zniżki do ponad tysiąca dwustu sklepów. W części z nich można skorzystać z usługi Cash Back.

Więc zaczynamy:

Przed skorzystaniem z oferty upewniamy się, że nasza przeglądarka akceptuje ciasteczka, mamy wyłączone blokery typu AdBlock i nie mieliśmy nic pozostawione w koszyku GearBest

Wchodzimy tu https://givingassistant.org/?rid=0JqvrTL0IE ( jest to mój reflink,  każdy kto założy przez niego konto na stronie dostanie za darmo 5$, kiedy otrzyma swój pierwszy zwrot z konta na PayPal to ja też dostanę 5$.)

Podajemy swój adres e-mail (najlepiej taki sam jak w PayPalu, jeśli damy inny to musimy go dodać jako drugi adres w ustawieniach PayPal ponieważ właśnie po adresie e-mail jest identyfikowany odbiorca w PP)

1452623802-1.jpg

następnie w nowym okienku wybieramy jakieś hasło do konta.

1452623830-2.jpg

Mamy już swoje konto więc przechodzimy do ustawień klikając w prawym górnym rogu na My Account a następnie na Settings

1452624245-3jpg.jpg

1452624357-8.jpg

Wpisujemy swoje imię i nazwisko i wybieramy zwrot poprzez PayPal i zatwierdzamy.

1452624269-4.jpg

Teraz wystarczy w pasku z lupką (w górnej części ekranu) wpisać nazwę sklepu i wybrać go z rozwiniętej listy

1452624657-5.jpg

Pojawi nam się nowe okno, sprawdzamy czy wszystko się zgadza i klikamy w SHOP NOW

1452624827-6.jpg

Zostaniemy przekierowani na stronę GearBest, normalnie dokonujemy zakupów, płacimy i wylogowujemy się.

Podczas kolejnych zakupów już mamy wszystko ustawione więc wystarczy się zalogować do swojego konta (chyba, że ktoś się nie wylogowuje), wyszukać w pasku tak jak poprzednim razem Gear Best, wybrać z listy i kliknąć. Teraz będziemy mieli widok na kupony dostępne w sklepie oraz na górze po prawej wejście do sklepu z opcją 12% Cash Back.

1452625786-7.jpg

Zwrot powinien nastąpić na konto w ciągu kilku dni (zazwyczaj jest tego samego dnia).
Pamiętajmy, że nasze zwroty są zablokowane przez pewien czas ze względu na możliwość zwrotu towaru itp.

1452626286-10.jpg

Kiedy środki przejdą do pozycji Current Earnings  pozostaje poczekać na przelew środków na konto PayPal.

Beztytulu_sweqpee.png

I pieniążki zwrócone na PayPal :)

paypalpng_sweqexe.png

Mam nadzieję, że się przyda.

• 3 weeks later...

Witajcie,

Chce wam przedstawić prosty i DZIAŁAJĄCY sposób na zwrot 12% pieniążków które wydacie an Gearbest oraz dodatkowe 5$ do pierwszej wypłaty. Sposób działa i zamieszczam tą instrukcje tylko dlatego, że dziś dostałem przelew na PayPal :)

Sposób działa dla Gearbest, ale także dla masy innych internetowych sklepów np. Banggood 8% itd. 

1. Odpalamy przeglądarkę i upewniamy się, że powyłączane są adblocki itp. LUB odpalamy tryb incognito, który da nam pewność, że wszystko to zostało wyłączone.

2. Wchodzimy i rejestrujemy się na stronie z podanego linku https://givingassistant.org/?rid=2fLXyEho7H  (Jest to reflink, ale tylko przez reflinka dostajemy 5$ do pierwszego zwrotu)

3. Kolejnym krokiem jest podpięcie naszego adresu mailowego PayPal tak, aby zwrot doszedł z automatu. Klikamy:

- SETTINGS
- Wypełniamy IMIĘ, NAZWISKO oraz MAIL jaki mamy na naszym PAYPALu
- Klikamy następnie na dole przycisk z PayPal, aby zakończyć proces przypisania.

8c246231cb213.jpg

4. Kolejny krok to wpisanie w wyszukiwarkę nazwy sklepu do jakiego chcemy przejść w tym przypadku GearBest.

3971874097664.jpg

5. Klikamy przycisk na okienku które nam wyskoczyło lub jeśli nie to obok SHOP NOW i zostaniemy przeniesieni do sklepu.

c3aed798f4c43.jpg

6. Mamy 24h na zrobienie zakupów i co ważne koszyk musi być przed tym pusty. Gdy już wybierzemy co chcemy (Nie ważne czy jest to w promocji itd. kupujemy co nam się podoba). Kończymy transakcje przez PayPal i koniec.

7. W ciągu kilku dni do 3-4 na koncie Giving Assistant pojawi nam się info, że otrzymaliśmy zwrot, a sama wypłata nastąpi od 15 do 60 dni. Dla niecierpliwych można napisać do Giving Assistant i oni podają wtedy konkretną datę zwolnienia środków do wypłaty.

Poniżej screen z mojego PayPala jako dowód, że kasa wraca w co sam nie wierzyłem na początku :) Kasa z dzisiaj i już coś tam wydałem na kolejny zakup :D

20946a10b1c1e.jpg

1 godzinę temu, spierniczak napisał:

Mam pytanko, czy osoba polecająca otrzymuje w przyszłości procent z zakupów osoby trzeciej ?

Czytamy:

Cytat

(Jest to reflink, ale tylko przez reflinka dostajemy 5$ do pierwszego zwrotu)

Więc tak, on otrzymuje z tego %%, ale przynajmniej ostrzegł, że to reflink :D.

PS: Połączyłem te 2 tematy, jak 1 osobie pozwalamy na refy, to nie fair byłoby usuwać temat 2, tak więc... "Niech rozpoczną się igrzyska!" :D.

2 godziny temu, Nezumi napisał:

"Niech rozpoczną się igrzyska!" :D.

Ja tam z nikim rywalizować nie muszę, nie o to chodzi ;) Ale śmieszy mnie ktoś kto lata teraz po forach i klonuje moje tematy nie mając pomysłu na własny :-D

• 2 weeks later...
Dnia 22.04.2016 o 07:48, mORGAN napisał:

W kilku miejscach trafiłem na informację, że przekazują oni informacje o przekazanych środkach do US. Prawda to?

iWKad22.jpg?fb

PS.

Ostatnia szansa na zrobienie zakupów z 12%-owym zwrotem.

Z dniem 1.05 usługa CASH BACK wraca do poprzedniego poziomu 6%

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...