feelhip Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 wstałem sobie wczoraj, wszystko w normie, aż do momentu podłączenia telefonu pod ładowarke ku mojemu zaskoczeniu po wpięciu usb 0 reakcji. telefon działał na każdej płaszczyźnie oczywiście do momentu rozładowania baterii teraz na wyłączonym telefonie po wpięciu ładowarki/usb pojawia sie logo xiaomi -> pusta bateria -> restart any ideas????? dopiero 24h a brakuje mi zabaweczki...
feelhip Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 6 minut temu, FromWP napisał: Ideas serwisas, chyba jedyna. a oruientujesz sie moze jak to wyglada? mam go wyslac do chin? lol2 kupilem na xiaomiforsale.com
FromWP Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Niestety nie, ja kupiłem w polskim sklepie z fakturą i gwarancją sprzedawcy
wislaken Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam, mam ten sam problem. Bateria po nocnym ładowaniu do 100%, rano odpiąłem z gniazdka.Po powrocie z domu mając 16% podłączyłem do kabelka, Ku mojemu zaskoczeniu po kilkunastu minutach miałem4%. Znak i dźwięk ładowania pojawiał się przy podłączaniu ale tel się nie ładował. Teraz mam go rozładowanego do zera i wyłączonego. Na początku przy podłączaniu oryginalnego lub innych kabli pojawiał się ilustracja baterii i ładowanie, teraz tylko czarny ekran. Dioda miga na czerwono ale bardzo słabo. Telefon niestety kupiłem w xiaomi com pl i chyba nie ma sensu odsyłać im skoro od kilku dni nawet nie odpowiedzieli na maila. Telefon kupiony ledwo miesiąc temu.Mam tylko fakturę co mi na maila przysłali. W paczce żadnego paragonu i karty gwarancyjnej nie było.
FromWP Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 11 minut temu, wislaken napisał: Witam, mam ten sam problem. Bateria po nocnym ładowaniu do 100%, rano odpiąłem z gniazdka.Po powrocie z domu mając 16% podłączyłem do kabelka, Ku mojemu zaskoczeniu po kilkunastu minutach miałem4%. Znak i dźwięk ładowania pojawiał się przy podłączaniu ale tel się nie ładował. Teraz mam go rozładowanego do zera i wyłączonego. Na początku przy podłączaniu oryginalnego lub innych kabli pojawiał się ilustracja baterii i ładowanie, teraz tylko czarny ekran. Dioda miga na czerwono ale bardzo słabo. Telefon niestety kupiłem w xiaomi com pl i chyba nie ma sensu odsyłać im skoro od kilku dni nawet nie odpowiedzieli na maila. Telefon kupiony ledwo miesiąc temu.Mam tylko fakturę co mi na maila przysłali. W paczce żadnego paragonu i karty gwarancyjnej nie było. Faktura jest dowodem zakupu (zastępującym paragon) uprawniającym do skorzystania z gwarancji lub rękojmi. Oni nie dają oddzielnego dokumentu w postaci karty gwarancyjnej. Problemem może być jedynie wyegzekwowanie od nich swoich praw, może to być trudne, ale prawo jest po twojej stronie.
wislaken Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Wysłałem do nich maila i zero odpowiedz od kilku dni. Na telefony nie odpowiadają. Nie chce wysyłać telefonu do nich tak w ciemno tylko z wydrukowanym formularzem reklamacji bo już pewnie w ogóle mnie oleją. Zastanawiam się nad naprawą za swoje, wysłałem maila-zgłoszenie do micenter i niestety też na razie cisza. Pewnie dużo zgłoszeń mają.
wislaken Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Kończąc moją powyższą wypowiedź. Wysłałem sam telefon w pudełku razem z fakturą i kartą reklamacyjną w kopercie z folią bąbelkową na adres sprzedawcy.Minął tydzień a nie miałem żądnego odzewu czy doszedł telefon. Potwierdzenie odebrania też nie dotarło do mnie. Ku mojemu zdziwieniu wczoraj przyszła paczka, patrzę a tam w kopercie bąbelkowej nowy telefon z dodaną przejściówką na nasze gniazdko i uzupełniona karta reklamacyjna że wymieniają na nowy. W sumie to jestem pod wrażeniem. Kontakt ciężki, widać mają dużo zgłoszeń ale wywiązali się bez problemu 1
Rekomendowane odpowiedzi