PULMONEZZ Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam problem z czujnikiem zbliżeniowym. Mianowicie na ekranie blokady cały czas się świeci na czerwono i jest to irytujące w nocy. Mówię od razu, że mam wyłączone smart cover i przypadkowe użycie. Czy jest to jakiś błąd systemu czy "ten typ tak ma". Z góry dzięki za odpowiedź.
Trzucha Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 2 minuty temu, PULMONEZZ napisał: Mam problem z czujnikiem zbliżeniowym. Mianowicie na ekranie blokady cały czas się świeci na czerwono i jest to irytujące w nocy. Mówię od razu, że mam wyłączone smart cover i przypadkowe użycie. Czy jest to jakiś błąd systemu czy "ten typ tak ma". Z góry dzięki za odpowiedź. To raczej nie czujnik zbliżeniowy tylko dioda powiadomień. Chodzi o to, że świeci podczas ładowania? To (i kilka innych ustawień ej diody) akurat można wyłączyć w "Additional settings"->"Notification light".
PULMONEZZ Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie, to nie dioda powiadomień, sprawdzałem bo z początku też tak myślałem To na pewno czujnik bo świeci lekkim czerwonym światłem a jak wlącze opcję przypadkowe użycie to szybko miga.
monsiejowa Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgadza się mam tak samo. Jak się dobrze przypatrzeć to widać jak świeci na czerwono. Najlepiej w ciemnym pomieszczeniu przy wyłączonym ekranie. Czy tak powinno być? Może koledzy z forum też sprawdzą i się wypowiedzą w tej kwestii.
PULMONEZZ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czy mógłby się ktoś jeszcze na ten temat wypowiedzieć ? Chciałbym wiedzieć więcej o co chodzi.
marcinj6 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 U mnie również czujnik miga na czerwono ale ledwie zauważalnie w nocy:) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi