Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z czujnikiem zbliżeniowym. Mianowicie na ekranie blokady cały czas się świeci na czerwono i jest to irytujące w nocy. Mówię od razu, że mam wyłączone smart cover i przypadkowe użycie. Czy jest to jakiś błąd systemu czy "ten typ tak ma". Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
2 minuty temu, PULMONEZZ napisał:

Mam problem z czujnikiem zbliżeniowym. Mianowicie na ekranie blokady cały czas się świeci na czerwono i jest to irytujące w nocy. Mówię od razu, że mam wyłączone smart cover i przypadkowe użycie. Czy jest to jakiś błąd systemu czy "ten typ tak ma". Z góry dzięki za odpowiedź.

To raczej nie czujnik zbliżeniowy tylko dioda powiadomień.
Chodzi o to, że świeci podczas ładowania? To (i kilka innych ustawień ej diody) akurat można wyłączyć w "Additional settings"->"Notification light".

Opublikowano

Nie, to nie dioda powiadomień, sprawdzałem bo z początku też tak myślałem :-P To na pewno czujnik bo świeci lekkim czerwonym światłem a jak wlącze opcję przypadkowe użycie to szybko miga.

Opublikowano

Zgadza się mam tak samo. Jak się dobrze przypatrzeć to widać jak świeci na czerwono. Najlepiej w ciemnym pomieszczeniu przy wyłączonym ekranie.

Czy tak powinno być?

Może koledzy z forum też sprawdzą i się wypowiedzą w tej kwestii.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...