Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska pomocy! Robie wszystko z poradnikiem i caly czas jakies  buble wychodza . Telefona mial zainstalowane miui pl , teraz ma miui7 5.12 chinsko angielska, i nie wiem co z tym zrobic. Po MiFlash telfon nie przeszedl do TRWP i w sumie nie da sie nic dalej zrobic.

Probiwalem metode z fastboot- nie dziale( podobno na redMi not 2) nie dziala fastboot

Metoda druga (ktora jest opisana na xiaomi.pl) też nie działa. Jakieś propozycje?!

PS w jezyku który mozna zrozmumieć:)

Opublikowano

Co to znaczy jakieś buble? Ja też miałem poprzednio wersję stable robiłem wszystko jak w poradniku i nie miałem żadnych problemów. Opisz swój problem poprawnie bo jest strasznie chaotycznie

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Fastboot działa na bank ;) Wyjmij baterie i włóż (nie włączaj telefonu). Trzyma vol- i podłącz kabel usb - komputer wykryje Ci fona w trybie fastboot i wtedy zainstaluj sterowniki. Ściągnij Mini android sdk (Minimal adb and fastboot). Wyciągnij twrp z ostatniego romu miuipolska (otwórz zipem i wyciągnij plik twrp.img z katalogu recovery) i wklej w miejsce gdzie zainstalowałeś mini adnroid sdk. Odpal wiersz poleceń, przejdź do tego folderu (folderu mini android sdk) i wpisz:

fastboot flash recovery twrp.img

Tyle ;)

//Edit

Jakiś czas temu opisałem to w tym temacie:

Edytowane przez szczuru
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...