Vincent Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam, używam do odtwarzania muzyki programów Mort Player i Player Pro. Obie aplikacje po kilku minutach działania są zamykane i trzeba je startować od nowa. Problemy z tym błędem nie ma aplikacja systemowa. Tutaj bez problemu można odtwarzać muzykę dowolnie długo.
Matixx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dodaj w panelu sterowania do Autostartu i po uruchomieniu dodaj kłódkę w ostatnio otwieranych 1
Vincent Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W autostarcie dodałem. Ale nie potrafię dodać tej kłódki...nie wiem gdzie tego szukać.
Pawliko Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 4 godziny temu, Vincent napisał: W autostarcie dodałem. Ale nie potrafię dodać tej kłódki...nie wiem gdzie tego szukać. Nacisnij pierwszy przycisk na telefonie (Ten po lewo od srodkowego na dole ekranu) I przeciagnij aplikacje w dół, powinna pojawic sie zielona kłódka w prawym gornym rogu
Vincent Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ...pomogło. Spróbowałem kilku konfiguracji i pomogło już od dodaniu do autostertu. Dziękuję za pomoc. ...dodałem lajka
Matixx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki xD Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Matixx
Rekomendowane odpowiedzi