piotrek966 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cześć, Dwa pytania. RN2 po korzystaniu z WiFI (gdy już wyjdę z jego zasięgu) nie aktywuje danych pakietowych... muszę ręcznie kliknąć na dane aby je włączyć ? to się gdzieś konfiguruje ? Dwa to temat podśwetlenia... ustawiam 2 minuty, i za jakiś bliżej nieokreślony czas znowu jest 30 sekund... Wielkie dzięki za pomoc. SW 6.3.3
Wiskoler Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jeśli masz włączone WiFi a wyłączone dane pakietowe, to po wyjściu z zasięgu WiFi dane pakietowe nie włączą się same. Możesz sobie to rozwiązać mając włączone zarówno WiFi jak i dane pakietowe. Zysk taki iż po wyjściu z pola zasięgu WiFi telefon sam przełączy się na pakiety. Niestety nie wróże długiego działania baterii, dostanie drenażu jak nic.
KrzysiekGP Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Bzdura, nigdy danych pakietowych nie wyłączam, nigdy nie wyłączam wifi i jakoś drenażu nie mam. Przy normalnym używaniu mam 5-5,5 godz. SOT jeśli tyle wykorzystam jednego dnia, jak 2 dni to pomiędzy 4,5 -5 godz. SOT. No ale nie mam na fejsie konta więc może dlatego;)
Rekomendowane odpowiedzi