grimmripper Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, dotychczas nie miałem problemów z MI4c, cóż czas na pierwszy. MI4c Prime nie wysyła SMS z natywnej aplikacji,odbierane są bez problemu. Karta Play, MIUI Polska 6.1.28. Zrobiłem wipe dalvik/cash, numer centrum wiadomości jest poprawny. Może ktoś zetknął się z tym problemem i poradził sobie. Z góry dzięki za pomoc.
LeserGd Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Sprawdź uprawnienia w panelu sterowania oraz co jest domyślną apką SMS. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Ciutnik Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam. W przypadku mojego Mi4c w Playu, nie wysyła się mniej więcej jeden na dziesięć SMS-ów. Zauważyłem to już na jakimś wcześniejszym ROM-ie, niezależnie czy SMS wysyłany jest wewnątrz sieci czy poza nią.
grimmripper Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Uprawnienia od razu sprawdziłem, co do aplikacji mam tylko natywną, żadnej innej. Pozdro Czyli coś jest na rzeczy. Gdzieś tam przewinęła mi się wypowiedź kogoś, kto ma podobny problem do naszego. Posprawdzam dzisiaj tel. na kartach innych operatorów, ciekawi mnie czy to tylko bolączka Playa. Ewentualnie przejdę na najnowszy ROM i 'się zobaczy'.
Matt_PL Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mam podobny problem w swoim mi4c. Wiadomość wysłana co potwierdza raport doręczeń a odbiorca nie otrzymuje wiadomości. Dodam że używam standardowej apk miui SMS a moja sieć do Orange. Wersja miui 6.4.7 na poprzednich też się tak działo. Proszę o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi