Vaendx Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 (edited) Witajcie! Od około trzech tygodni posiadam redmi note 2. Mam najnowsze miui 7 6.3.24 i od samego początku nie dochodzą do mnie dłuższe sms-y ale zauważyłem to dopiero od niedzieli. Co można z tym zrobić? Jakieś porady? Dodam że Ghostly SMS jakoś nie pomógł. @edit przepraszam za podwójny temat @edit2 nie napisałem także, że kłopot występuje od samego początku mojej przygody z tym telefonem. Działał w tym czasie na miui 7 od 6.3.10 do 6.3.24 tylko na stock app do SMS Centrum SMS cały czas dobrze ustawione Edited March 31, 2016 by Vaendx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaendx Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Odświeżam Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Aż wysłałem sobie z innego telefonu smsa składającego się z 3 i wszystko dochodzi bez żadnych ustawień centrumów ani innych, jak zainstalowany Rom tak sobie rozpoznał wszystko i śmiga. Stable 7.2.1.0 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaendx Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Ale trzy smsy to wcale nie długi... Ja mówię o 5-6+ Takie w ogóle nie dochodzą i zaznaczę, że nikt nie konwertuje ich na mmsy... Miui polska 6.3.31 sprawdzone textra/stock/yaata Razem z ghostly sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts