Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dziś dotarł do mnie telefonik. niestety okazało się że jest problem, nie działa mi internet czy to 3G czy 4G w domu do tej pory na samsungu działał mi bez problemu na 4G czasem na 3G . Oprogramowanie jakie w nim jest to chyba stockowe, poprosiłem tylko chinczyka o wgranie jezyka polskiego. Bardzo was proszę o pomoc. Oprogramowania sam nigdy nie wgrywałem nawet nie wiem czy to pomoże jesli tak proszę o instrukcję.

Ps: sprawdziłem dokłądnie oprogranie jakie wgrał chińczyk to miupolska.pl. więc chyba powinno być ok czyli telefon chyba jest zepsuty
radzio002

•  
  •  

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję  czy mogę jakoś w nim odczytać informacje i  przedstawić je tutaj?

Jak wchodzę na tłumaczenie MIUI  pisze że tłumaczenie zapewnili.

Bartłomiej F

Marcin M

Kamil Z

Aktualna Wersja Miui  7.0.6.0.0

f038ac17-cd45-4765-a2a4-35cf45a40a90.png

Edytowane przez Radek
Opublikowano
10 minut temu, Radek napisał:

Czyli to jest pewne że to wina softu że nie mam  internetu?

Sprawdź czy masz APN-y ustawione. I tak, zawsze lepiej mieć MIUIPolska ;)

Opublikowano (edytowane)

Wiesz udało mi się wgrać oprogramowanie ale niestety nadal brak internetu:( powiec mi  gdzie wejść i jak ustawić to APN? Wydaje mi się że telefon jest niesprawny bo to APN myślę że odrazu powinno być automatycznie ustawione.

Edytowane przez Radek
Opublikowano

Niestety już miałem wyłączone i  nic to nie dało :(  Teraz wyłączyłem jeszcze raz  i  jest to samo

To samo :( ale  mam  nie fart :( trza bedzie spowrotem do  chin :(

Opublikowano

Sprawa rozwiązana dzwoniłem do T mobile, nie mieli tego tel w bazie i  musiałem tylko, zmienić adresy APN  ręcznie i  śmiga aż miło:) Dziękuję wam za pomoc temat do zamknięcia :)

• d3tr0 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...