Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cze, mam trzy problemy z moim RMN2.

1. Problem z aplikacją "Muzyka". Wrąbuje mi się jej widget za każdym razem kiedy słucham muzyki w PowerAmpie, bądź OGYoutube. Lubię mieć czysty ekran blokady, bez tej wielkiej płyty :P Da się to jakoś zlikwidować? 

2. Problem z aplikacją "Galeria". Po wejsciu w galeria wyskakuje mi brak zdjęć. Wszystkie moje obrazy, są podzielone na foldery w zakładce "Albumy". Nie da się tego jakoś wrzucić do jednego worka? W pierwszej zakładce pojawiają się tylko nowo zrobione zdjęcia...

3. Problem z Titanum Backup  - nie zamraża aplikacji.

Proszę o pomoc. Wersja oprogramowania - 6.3.24

Dzięki

Edytowane przez Hexia
Opublikowano (edytowane)

1. Chodzi Ci o widżet w pasku powiadomień? Jak go zlikwidować masz opisane chyba w dziale modyfikacje wizualne.

2. O ile mi wiadomo to tego problemu już nie masz ;)

3. Nadałeś wszelkie uprawnienia + roota dla Titanum Backupa? Jeśli tak i nadal nie działa to do zamrażania użyj Greenify lub po prostu wyłącz całkowicie aplikacje z menu aplikacje.

Edytowane przez szczuru
Opublikowano

@szczuru

Ad.1 - Jak włączam PowerAmpa, to na cały ekran blokady mam zapchany widgetem od aplikacji "Muzyka". Chciałbym to wywalić. To samo się pojawia w przypadku słuchania muzyki na OGYoutube.

Ad. 2. Owszem :)

Ad.3. Tak. Wszystko niby jest OK, ale nie zamraża aplikacji. Próbowałem tego Greenify, ale wyświetla tylko kilka aplikacji (być może nie potrafię tego użyć), a ja chciałem m.in. zamrozić ww. widget "Muzyka", którego nie da się wyłączyć w aplikacjach.

Opublikowano

A czasem ten widżet muzyki nie jest elementem ekranu blokady? Spróbuj zmienić motyw na jakiś niestandardowy (np iOS9) i zobacz czy będzie tak samo.

• Like 1
Opublikowano

To możesz zawsze:

1. Znaleźć jakiś motyw, w którym ekran blokady Ci przypasuje i go użyć

2. Stworzyć motyw z ekranem blokady jaki Ci odpowiada ;)

• Like 1
Opublikowano

@Hexia Co do punktu 1 w moim ostatnim poście to pamiętaj, że możesz łączyć motywy (przynajmniej na ostatnim 6.3.24 tzn np ekran blokady z jednego motywu, ikonki z innego itp). 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...