Hexia Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Cze, mam trzy problemy z moim RMN2. 1. Problem z aplikacją "Muzyka". Wrąbuje mi się jej widget za każdym razem kiedy słucham muzyki w PowerAmpie, bądź OGYoutube. Lubię mieć czysty ekran blokady, bez tej wielkiej płyty Da się to jakoś zlikwidować? 2. Problem z aplikacją "Galeria". Po wejsciu w galeria wyskakuje mi brak zdjęć. Wszystkie moje obrazy, są podzielone na foldery w zakładce "Albumy". Nie da się tego jakoś wrzucić do jednego worka? W pierwszej zakładce pojawiają się tylko nowo zrobione zdjęcia... 3. Problem z Titanum Backup - nie zamraża aplikacji. Proszę o pomoc. Wersja oprogramowania - 6.3.24 Dzięki Edytowane 29 Marca 2016 przez Hexia
szczuru Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) 1. Chodzi Ci o widżet w pasku powiadomień? Jak go zlikwidować masz opisane chyba w dziale modyfikacje wizualne. 2. O ile mi wiadomo to tego problemu już nie masz 3. Nadałeś wszelkie uprawnienia + roota dla Titanum Backupa? Jeśli tak i nadal nie działa to do zamrażania użyj Greenify lub po prostu wyłącz całkowicie aplikacje z menu aplikacje. Edytowane 29 Marca 2016 przez szczuru
Hexia Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 @szczuru Ad.1 - Jak włączam PowerAmpa, to na cały ekran blokady mam zapchany widgetem od aplikacji "Muzyka". Chciałbym to wywalić. To samo się pojawia w przypadku słuchania muzyki na OGYoutube. Ad. 2. Owszem Ad.3. Tak. Wszystko niby jest OK, ale nie zamraża aplikacji. Próbowałem tego Greenify, ale wyświetla tylko kilka aplikacji (być może nie potrafię tego użyć), a ja chciałem m.in. zamrozić ww. widget "Muzyka", którego nie da się wyłączyć w aplikacjach.
szczuru Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 A czasem ten widżet muzyki nie jest elementem ekranu blokady? Spróbuj zmienić motyw na jakiś niestandardowy (np iOS9) i zobacz czy będzie tak samo. 1
Hexia Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 @szczuru faktycznie tak jest. Inny motyw - inny (równie beznadziejny) muzyczny ekran blokady
szczuru Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 To możesz zawsze: 1. Znaleźć jakiś motyw, w którym ekran blokady Ci przypasuje i go użyć 2. Stworzyć motyw z ekranem blokady jaki Ci odpowiada 1
szczuru Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 @Hexia Co do punktu 1 w moim ostatnim poście to pamiętaj, że możesz łączyć motywy (przynajmniej na ostatnim 6.3.24 tzn np ekran blokady z jednego motywu, ikonki z innego itp). 1
d3tr0 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi