bagieciarz Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Witam! Można w jakiś sposób zmienić odblokowanie telefonu, na taki jak w tytule? aktualnie żeby odblokować telefon muszę przeciągnąć z dołu na górę. Telefon to Redmi 3. Z góry dzięki!
0 bagieciarz Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Niestety nie mam tam możliwości wyboru typu blokady :/ Jedynym rozwiązaniem jest zmiana motywu, ale ten standardowy chyba najbardziej mi odpowiada.
0 Grzesiuso Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 4 minuty temu, bagieciarz napisał: Niestety nie mam tam możliwości wyboru typu blokady :/ Jedynym rozwiązaniem jest zmiana motywu, ale ten standardowy chyba najbardziej mi odpowiada. Jak to możliwe?
0 magyarek Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Normalnie: BTW - jak mu ustawić godzinę w aparacie/galerii, bo chyba jest o jedną opóźniony...?
0 Winiu89 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 Witam! Można w jakiś sposób zmienić odblokowanie telefonu, na taki jak w tytule? aktualnie żeby odblokować telefon muszę przeciągnąć z dołu na górę. Telefon to Redmi 3. Z góry dzięki! Pytasz jak zrobić odblokowanie przez przeciąganie, a dalej piszesz że odblokowujesz właśnie przez przeciąganie. Wysłane z mojego Mi-4c
0 bagieciarz Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Opublikowano 19 Marca 2016 Rzeczywiście trochę się nie sprecyzowałem. Chodzi mi o przesunięcie od lewej do prawej strony.
0 Winiu89 Opublikowano 19 Marca 2016 Opublikowano 19 Marca 2016 zmiana motywu tylko to zmieni Wysłane z mojego Mi-4c
0 Pawelg89 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 a da się zrobić żeby odblokować wzorem bez wstępnego przeciągnięcia w górę ??
0 Winiu89 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Ustawienia /blokada/hasło /pomiń ekran blokady Wysłane z mojego Mi-4c 1
0 Albin Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Miałem kiedyś taką aplikację ze sklepu w której samemu robiło się ekran blokady. Można było ustawić rodzaj suwaka (góra/dół) lub też odblokowanie przez przytrzymanie w jednym miejscu, były różne kalendarze/zegarki i inne pierdoły. Pracowałem wtedy na czystym androidzie i wystarczyło wyłączyć systemowy ekran blokady i wszystko działało cacy. Ciekawe jakby to się dogadywało z miui... To chyba była ta aplikacja ale pewny nie jestem. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztapps.lockermaster&hl=pl Pobaw się, może uda Ci się zrobić dokładnie to czego oczekujesz.
0 magyarek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 3 godziny temu, Albin napisał: Miałem kiedyś taką aplikację ze sklepu w której samemu robiło się ekran blokady. Widget locker. Już na 4.4 źle działał...
0 Albin Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja używałem coś innego i na 5.1 działało.
Pytanie
bagieciarz
Witam!
Można w jakiś sposób zmienić odblokowanie telefonu, na taki jak w tytule? aktualnie żeby odblokować telefon muszę przeciągnąć z dołu na górę. Telefon to Redmi 3. Z góry dzięki!
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi