Skocz do zawartości
  • 0

Przeciągnij by odblokować?

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Można w jakiś sposób zmienić odblokowanie telefonu, na taki jak w tytule? aktualnie żeby odblokować telefon muszę przeciągnąć z dołu na górę. Telefon to Redmi 3. Z góry dzięki!

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
4 minuty temu, bagieciarz napisał:

Niestety nie mam tam możliwości wyboru typu blokady :/ Jedynym rozwiązaniem jest zmiana motywu, ale ten standardowy chyba najbardziej mi odpowiada.

Jak to możliwe?

• 0
Opublikowano
Witam!

Można w jakiś sposób zmienić odblokowanie telefonu, na taki jak w tytule? aktualnie żeby odblokować telefon muszę przeciągnąć z dołu na górę. Telefon to Redmi 3. Z góry dzięki!

Pytasz jak zrobić odblokowanie przez przeciąganie, a dalej piszesz że odblokowujesz właśnie przez przeciąganie.

Wysłane z mojego Mi-4c

• 0
Opublikowano

Miałem kiedyś taką aplikację ze sklepu w której samemu robiło się ekran blokady. Można było ustawić rodzaj suwaka (góra/dół) lub też odblokowanie przez przytrzymanie w jednym miejscu, były różne kalendarze/zegarki i inne pierdoły. Pracowałem wtedy na czystym androidzie i wystarczyło wyłączyć systemowy ekran blokady i wszystko działało cacy. Ciekawe jakby to się dogadywało z miui...

To chyba była ta aplikacja ale pewny nie jestem.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ztapps.lockermaster&hl=pl

Pobaw się, może uda Ci się zrobić dokładnie to czego oczekujesz.

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, Albin napisał:

Miałem kiedyś taką aplikację ze sklepu w której samemu robiło się ekran blokady. 

Widget locker. Już na 4.4 źle działał... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...