zmylna Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Wersja MIUI: 6.3.10 Posiadany smartfon: Mi3 Jakim użytkownikiem jesteś? zaawansowany Opis znalezionego błędu: Witam wszystkich. Po wykonaniu FullWipe przestało działać powiadomienia LED z aplikacji FB messenger. W ustawieniach powiadomień aplikacji włączone jest pokaż na pasku statusu (i pokazuje się) oraz powiadomienie diodą LED. No i to ostatnie niestety nie działa. Led informuje o nieodebranych polączeniach, sms, mail ale nie przy Messengerze. Ktoś ma jakiś pomysł ?
marcin19883 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 To nie błąd systemu a musisz aplikacje skonfigurować: Ustawienia konta > Powiadomienia > Urządzenia mobilne
zmylna Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Cześć. Marcin, nie bardzo wiem o czym piszesz. O ustawieniach apki Messenger ? Tam w ustawieniach konta jest tylko zmiana hasła. Poza tym nie przypominam sobie żebym przed fullwipe cos takiego ustawial. Przypominam, że powiadomienie na pasku się pokazuje. Co ciekawe z Vibera kurcze działa powiadomienie led. Edytowane 18 Marca 2016 przez zmylna
zmylna Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Sprawa rozwiązana. W aplikacji Messenger w powiadomieniach należy włączyć opcję "Podświetlenie". Nie odpowiada ona jak myślałem wcześniej za włączenie ekranu tylko wygląda na to, że właśnie za diodę :/ Widocznie przed wipe było to włączone o czym nie pamiętałem. Nie jest to błąd MIUI. Wątek do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi