johny303 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Witajcie. Na en.miui.com zaproponowano mi taką jak w linku formę odblokowania telefonu, czy to co proponuje kolega leong1980 jest bezpieczne, czy wogóle możliwe, czy to może działać? http://en.miui.com/thread-242767-1-1.html Wiem, bezpiecznie jest czekać na unlock od xiaomi-który będzie albo nie. Ale jeśli takie coś jak w linku zadziała, to może chromolić naszych przyjaciół nikczemnego wzrostu i działać. to propozycja , jeśli wierzyć koledze dla każdego z przyciskiem do paieru. Dobra moi drodzy-temat do śmietnika (poproszę Panie Moderatorze): przed chwilą wyjaśniło się, to propozycja do unbrickingu przy odblokowanym bootloaderze: The guide it's to unbrick or to downgrade to an unlocked rom. Może jeszcze chwilkę, bo coraz więcej głosów potwierdzających działanie unlockera na mi4 też. Edytowane 18 Marca 2016 przez johny303 literówka
johny303 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Proszę zamknąć temat-tutorial wskazany p[rzeze mnie działa na milion procent.
ZduneX25 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi