driller12 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam, mam problem. Moj Xiaomi Redmi Note 2, rozladowal sie do 0, wylaczyl sie i nie reaguje teraz zupelnie. Nie chce sie wlaczyc, gdy jest podlaczony, dioda ladowania nie swieci. Nie reaguje na podlaczenie do komputera. Wyciagalem baterie kilka razy i nic.. Co sie moglo stac? Bateria chyba uległa przegrzaniu. Gdy ostatnio ładowałem, GSAM pokazał mi 58 stoppni jesli sie nie myle. Czy w tym przypadku tez mogą pomoc ladowarki o nizszym stopniu natężenia? Zauważyłem też( mam ładowarkę z lampeczką), że jak podłączam ją do mojego Redmi Note 2 to lampka gaśnie, gdy podłączam do kilku innych telefonow ciagle swieci,a gdy podlacze tu gasnie, z bateria i bez. czy to moze byc cos powazniejszego? w zaden sposob komputer nie widzi telefonu. Potrzebuje Pomocy
Antek Szprycha Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Gaśnie lampka czyli zwarcie. Wymień baterie. Wysłane z mojego Redmi Note 2
driller12 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 ale bez baterii jak podłącze, też gaśnie lampka
Antek Szprycha Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Podmien. Jak nie pomoże to serwis. Wysłane z mojego Redmi Note 2
galakty Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 A co ma ładować jak nie masz baterii? Jak bateria rozładowała się do 0% i nie działa, to padła i tyle. Kolejny dowód na to, że formatowanie baterii jest złe.
Rekomendowane odpowiedzi