janek666 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Prosze o wyrozumialosc ale nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na swoje pytanie. Mam problem z wyskakujacymi powiadomieniami prawdopodobnie z programu sim toolkit1. Mam karte w sieci orange i wyskakuja mi komunikaty o uaktywnianiu drogich pakietach danych w losowych momentach. Problem jest o tyle irytujacy ze dzisiaj po doladowaniu konta wyskoczylo mi zaproponowanie aby wlaczyc pakiet po czym przypadkowo nacisnelem OK zamiast anuluj co niestety juz uaktywnia pakiet i sciaga pieniadze z konta. Zdarza sie juz to ktorys raz jednak przy poprzednich razach nie bylem roztrzepany mimo ze jakos miesiac temu te komunikaty wyskakiwaly doslownie co 10 minut przez pol dnia i dopiero restart telefonu pomogl. Da sie jakos wylaczyc wyskakiwanie tych powiadomien bo nigdzie w uprawinieniach nie ma zeby zablokowac wyskakujace komunikaty? Czy to moze nie jest ta aplikacja tylko karta sim orange wymusza wyskakiwanie komunikatu ?
d3tr0 Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Syf który dostales w telefonie to powoduje. Zmien ROM.
janek666 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 problem w tym ze zmienialem rom na miui polska 6.1.7
Nezumi Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 7 minut temu, janek666 napisał: problem w tym ze zmienialem rom na miui polska 6.1.7 Ustawienia->Powiadomienia->Powiadomienia aplikacji i poszukaj tam tej apki, pewnie karta SIM od Orange wymusza powiadomienia. Każdy sposób dobry, aby naciągnąć klienta na dodatkowe koszty .
janek666 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 jest w powiadomieniach aplikacji wlaczone ale nie da rady wylaczyc "pokaz powiadomienia" jest jakby wlaczone i na szaro nic nie da ise z tym zrobic
Rekomendowane odpowiedzi