Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Witam, jest jakiś europejski lub polski system z możliwością instalacji za pomocą fastboot w miflash? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Również dołączam do pytania. Telefon mi się nie uruchamia zatrzymuje się na logo MI i tyle. Rozumiem że muszę wrzucić rom poprzez fastboot? Tylko który zeby nie zablokowaać bootloader??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Nie. Za to jak masz Note Pro to uważaj! Nie wgrywaj nowych fastboot bo sobie zablokujesz bootloadera. Wejdź na miuipolska.pl do Działu Pobierz MIUI i tam Archiwum wersji MIUI 7. Będzie tam rom fastboot sprzed blokady. Wgraj to. A potem MIUIPolska przez twrp. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 co jeśli telefon nie chce mi się polaczyc z mi pc suite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Nie. Za to jak masz Note Pro to uważaj! Nie wgrywaj nowych fastboot bo sobie zablokujesz bootloadera. Wejdź na miuipolska.pl do Działu Pobierz MIUI i tam Archiwum wersji MIUI 7. Będzie tam rom fastboot sprzed blokady. Wgraj to. A potem MIUIPolska przez twrp. Wysłano z Mi4c No właśnie zablokowałem i czekam na unlock. Próbowałem przez program unlock ale nie zweryfikowało fona. Pisałem do miui eu i napisali że jak nie dostanę info w ciągu 10 dni to mam do nich napisać jeszcze raz. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Nie. Za to jak masz Note Pro to uważaj! Nie wgrywaj nowych fastboot bo sobie zablokujesz bootloadera. Wejdź na miuipolska.pl do Działu Pobierz MIUI i tam Archiwum wersji MIUI 7. Będzie tam rom fastboot sprzed blokady. Wgraj to. A potem MIUIPolska przez twrp. Wysłano z Mi4c Czy ten fastbootowy polski rom ma plik images? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 11 minut temu, Pavvel99 napisał: co jeśli telefon nie chce mi się polaczyc z mi pc suite ? gdy podlaczam w fastboot Mi Pc Suite wyskakują 2 opcje Flash Najnowsze chinskie stable albo chinski dev. ale telefon nie chce się polaczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Dobra. Znalazłem. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Co? Chyba nie wiesz co piszesz. Fastboot nie jest po polsku bo nie ma takiej potrzeby. Images? To katalog. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Rozumiem. Myślałem że jest jakiś inny niż chiński rom który wystartuje z miflash. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Pomoże ktoś ? Jak mogę inaczej zainstalować niżeli poprzez Mi pc suite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Miflash. Poszukaj na forum. I tak jak powiedział Acid nie instaluje ostatniego romu fastboot za zablokujesz bootloader. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Poszukaj na stronie miuipolska.pl archiwum i znajdziesz starsze romy które nie zablokuja bootloadera. Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Czy odblokowaniu bootloadera przez Xiaomi jest już na stałe? Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavvel99 Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 ok juz zrozumiałem aczkolwiek przy koncu wyskakuje błąd remote: data to large ??jest jeszcze szansa aby uruchomic telefon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Zaborowski Posted March 13, 2016 Author Share Posted March 13, 2016 Coś źle robisz. Znajdź krok po kroku według poradnika. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts