morf Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Witam. Mam problem z moim RN3. Dwa razy zdarzyło mi się już, że telefon zapomina danych logowania do niektórych aplikacji. Przykładowo w aplikacji mBanku wymagana jest ponowna aktywacja aplikacji, Dropbox zapomina danych logowania. Mam najnowsze MIUI 6.3.11 Przy okazji jeszcze może ktoś pomoże z innym problemem, w aplikacji messenger czasami giną mi zdjęcia dla niektórych osób (zamiast zdjęcia jest tylko szare kółko). Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Badziu-68 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Też mam problem miedzy innymi z aplikacją mbanku i forscan lite ciągle gubią ustawienia jestem na romie 6.3.11 Dodatkowo dziwny objaw parę aplikacji np Google now pomimo umieszczenia ich w folderze co jakiś czas pojawiają się ikony na następnym pulpicie a w folderach giną
Smigoll Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Może dlatego że korzystacie z cleanera systemowgo który jest w panelu sterowania? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Badziu-68 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Wyłączyłem aplikację mBanku podczas robienia kopii systemu. Mam włączoną kopie dwa razy w tygodniu i na razie mbank działa może to rozwiąźe nasz problem. Kolejna kopia systemu zrobiona i mbank działa niestety 4 aplikacje "wychodzą" z folderów na pulpit. Edytowane 26 Marca 2016 przez Badziu-68 Kolejna kopia
morf Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 masz rację, to ma związek z tą kopia systemu. tydzień temu w niedziele rano miałem ten problem, dzisiaj po wyłączeniu kopii, wszystkie dane aplikacji są zachowane Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
isaak Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Mam to samo w filmweb i tapatalk ;/ na szczęscie bank działa poprawnie a logowanie raz na kilka dni nie przeszkadza jakoś szczególnie
Rekomendowane odpowiedzi