korbielow Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Jak można usunąć niechciane aplikacje które są domyślnie zainstalowane. Np. nie chce tej przeglądarki internetowej. Dodam, że telefon mam zrootowany i wgrany polski soft.
marceleqs Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Nie używać wgranej tylko inna zainstalowana że sklepu, która też można ustawić na domyślną. Ja akurat używam Chrome, ale na kompa z W7 wolę Firefox a na iOS Safari
INCER Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Skoro masz root to pobierz ze Sklepu Play apke Usuwanie aplikacji systemowych od Jumobile.
d00lar Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) ja ręcznie wczoraj sie bawiłem i wywalałem co nie chce aby tel chodził jeszcze szybciej i zjadał mniej bateri ze 3x musiałem fleshować od nowa bo sie przestał włączać ale moge sie podzielić moją listą (ja zawsze zmieniam z .apk na .qpkq root browserem) tak aby móc łatwo przywrócić jeśli zauważę że coś nie działa ok znaczy ze w tej chwili ma .apkq niema apki a tel smiga po tej operacji po starcie tel wolnego ramu mam 1.3 czasem nawet 1.4 gb ale mam powyłączane cleanery / antywira itp - lista poniżej agps_test_mode ok applications_provider ok bugreport-ok carrier_configire ok cloud print ok pico_tts ok yellowpage ok midrop ok analytycs core ok stk ok mail ok kingsoftcleaner ok antispam ok guardprovider ok qtibackupagent ok seciurityadd ok updater NOK!!!!!!!!!!!!!fon sie nie odpala!! wt_version_querry ok browser ok cleanmaster ok whetstone ok cloudbackup ok find_device NOK nie da sie konta xiaomi dodac chyba ze wywalic pozniej... wt_secret_code_manager ok z vendor/app handbiometric ok z vendor/app wdf_service ok mipub ok. proxy_handler ok google_feedback ok fushed_location NOK nie działa gps i googleplay engenieertool - ok enginiereop - ok Edytowane 12 Marca 2016 przez d00lar 1
cukru Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 @d00lar A potestuj jeszcze czy na pewno wszystko dobrze działa po wywaleniu yellow pages, bo w innych tematach ludzie zgłaszają, że wtedy potrafi wywalić aplikację podczas rozmowy.
Rekomendowane odpowiedzi