Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam taki problem ze po wybraniu numeru ,jak i po odebraniu połączenia mam czarny wygaszony ekran dosłownie zablokowany zero  reakcji, rozmowe mogę prowadzić normalnie , dodam  ze telefon miał wymieniony ekran.W diagnostyce nie mogę skalibrować czujnika zblizeniowego.

Opublikowano

miałem podobny problem, teraz nie wiem czy mam ( bo dzisiaj odebrałem xiaomi po wymianie usb) ale czytałem gdzieś że to może być kwestia zabrudzonego czujnika na górze tel. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Kupiłem jakiś czas temu partnerce Mi4. Wszystko było cacy, jednak cały czas jest ten jeden problem z którym nie umiem sobie poradzić. Telefon normalnie wykonuje połączenie, a po przyłożeniu do ucha, wygasza ekran. Problem pojawia się gdy chcemy zakończyć rozmowę. Po odsunięciu od ucha ekran pozostaje wygaszony bez względu czy rozmowa trwała 10 sek czy 5 min. Żeby się rozłączyć trzeba klikać kilkukrotnie przycisk wybudzenia by w końcu ekran się zapalił i dało się zakończyć rozmowę.

Szukałem forum, jednak jedyne co znalazłem to problem z uśpieniem, jednak u mnie skrócenie albo wydłużenie czasu po jakim telefon wchodzi w tryb uśpienia nic nie zmienia...
Prośba o pomoc.

Telefon działa na androidzie 4.4 Kitkat.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...