Juliusz Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam, po zainstalowaniu romu hermes 6.3.3 pojawiło mię się coś takiego, że telefon wygasza mi ekran w trakcie działania nawigacji czy oglądania filmów. Na poprzedniej wersji tego nie było. Ktoś zna rozwiązanie? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Marca 2016 przez Juliusz poprawa tematu
djdanto Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Spróbuj aplikacji gravity screen on. Wysłane z mojego SM-T810 przy użyciu Tapatalka
emge74 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 to i ja do Yanosika podrzucę też pytanie podczas połączenia wpada ekran połączenia telefonicznego i zabiera widok mapy w dwóch innych telefonach, różnych od siebie - LG vs Modecom, podczas połączenia pojawia mi się info w mini okienkach z małymi przyciskami odbierz i odrzuć. cały czas jest dostęp do widoku mapy czy można zmienić coś Miui by widok mapy był dostępny w czasie trwania połączenia ??
ZduneX25 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Wiskoler Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) 5 godzin temu, emge74 napisał: W dwóch innych telefonach, różnych od siebie - LG vs Modecom, podczas połączenia pojawia mi się info w mini okienkach z małymi przyciskami odbierz i odrzuć. cały czas jest dostęp do widoku mapy czy można zmienić coś Miui by widok mapy był dostępny w czasie trwania połączenia ?? Hm, u mnie na Automapie tak to właśnie działa. Jak mam aktywną mapę to przy próbie połączenia się z e mną pokazuje sie taki waski pasek ze słuchawką zieloną i po prawej stronie u góry ekranu do odbierania a czerwoną słuchawką do odrzucenia połączenia po lewej stronie, a centralnie na środku paska napis któż to śmie do mnie dzwonić w trakcie prowadzenia pojazdu Edytowane 10 Marca 2016 przez Wiskoler
Juliusz Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wiem co się stało, ale jak jechałem między 15 a 16 to nagle wszystko działało normalnie, ekran się nie wygasił, a mapa była cały czas widoczna. Zapomniałem dodać, że to wygaszanie działo się tylko jak Yanosik wyświetlał mapę w trybie dziennym, w trybie nocnym było ok. Co do telefonów to Yanosik ma tak, że mapa znika, a pojawia się info o telefonie na cały ekran. W zależności od tego jak długo trwa rozmowa i czy ekran zdąży się wyłączyć to wtedy mapa się nie wyświetla, ale u mnie wystarczy wcisnąć przycisk blokady ekranu i mapa jest z powrotem widoczna. Będę jechał dzisiaj w południe to zobaczę, czy się samo naprawiło i dam znać, wtedy temat jest do zamknięcia. Dziękuję z góry za sugestie i pomoc.
Juliusz Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Generalnie to nie wiem co się stało, ale samo się naprawiło. Temat do zamknięcia. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi