Cabajo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Chciałem wgrać nową aktualizację jak zwykle - 6.3.3.Telefon nagle się wyłączył i mam podświetlone jedynie logo mi.com na ekranie po włączeniu. Ktoś doradzi co robić? Do tej pory nie miałem żadnych problemów
Acid Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Być może jest to wina TWRP. Sprawdź czy da się wejść. Jak nie to wgraj TWRP przez fastboota (fastboot flash recovery twrp.img) z wątku o TWRP:
Cabajo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Jestem w tym TWRP i byłbym bardzo wdzięczny za sugestię co zrobić w tym momencie. Mam te ikonki wszystkie, ale nie wiem co klikać żeby bardziej nie popsuć.
Tomek_Tcz Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Wipe data, Wgraj rom od nowa powinno ruszyć. Podczas uruchamiania poczekaj trochę spokojnie bootowanie trwa 5-10 min. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Cabajo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Kliknąłem wipe data. Na górze niby mam factory reset complete, ale w linijkach tekstu mam na czerwono " Failed to mount '/system' (invalid argument) " i nie wiem czy ten reboot pójdzie jak wyskoczył taki komunikat.
Acid Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Mount system nie jest potrzebny. I dobrze że się nie montuje, bo byś stracił zainstalowany rom. Wysłano z Mi4c
Cabajo Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Panowie, bardzo dziękuję za odpowiedzi. Wszystko ruszyło jak trzeba
Nezumi Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi